Ingatlanvásárlás hitelből

 

Ingatlanvásárláshoz szeretné a legkedvezőbb hitellehetőséget megtalálni? Keressen minket országszerte, pénzügyi szakértőink tájékoztatják Önt a vásárláshoz igényelhető legkedvezőbb hitelkonstrukciókról!
 


Ingatlanvásárlás esetén a lakáscélú jelzáloghitelek jelentik napjainkban a legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget.

 

A vásárláshoz kínált hiteleket forint alapon nyújtják a pénzintézetek, a felmerülő költségek és a kamatperiódusok tekintetében az ajánlatok igen eltérőek lehetnek.

 

 

 Új vagy használt?

12 banki partnerünk kínálatában segítünk megtalálni az Önnek megfelelőt!


Új lakás vásárlása

Az új lakás fogalmának meghatározása törvényileg történik. Attól függően, hogy mennyi az önereje, a bank által elfogadott jövedelme, forint alapon, vagy deviza alapon kívánja-e az ingatlanszerzést finanszírozni, az új lakás vásárlása történhet lakáshitellel vagy lakáslízinggel. A hitel típusa piaci kamatozású, vagy akár államilag támogatott is lehet. 
 

Az állami kedvezmények azok, amelyek miatt bizonyos esetekben igazán megérheti új lakást vásárolni. Ha a kölcsönügylet fedezetét csak a megvásárolni kívánt ingatlan alkotja, akkor minimum 20% saját erő szükséges a vásárláshoz. Azt, hogy pontosan mennyi önerő szükséges, befolyásolja a vásárolandó ingatlan értéke és az igénylők jövedelmi helyzete. Szakértőink erre a kérdésre pontos választ a hitelügylet részleteinek ismeretében tudnak adni. Keressen minket bizalommal!
 

Használt vásárlása

Attól függően, hogy milyen ingatlant tud felajánlani hitelfedezetként, milyen típusú és összegű a havi jövedelme, milyen kamatperiódussal tervez, milyen távra tervez, 12 banki partnerünk kínálatában segítünk megtalálni az Önnek megfelelőt!
 

Vásárlás Hitelből

A lakásvásárlás hitellel történő finanszírozását ajánljuk azoknak, akik árfolyamkockázat nélkül, forint alapon szeretnének hitelt felvenni, és akiknek fontos a lakás tulajdonjogának mielőbbi megszerzése.

Attól függően, hogy mennyi az önereje, a bank által elfogadott jövedelme, az új lakás vásárlása történhet lakáshitellel vagy lakáslízinggel.
 

A hitel előnyei:

  • Hitel esetében kiegészítő ingatlan bevonásával akár a teljes vételár is finanszírozható.
  • Fedezetként bevonható a megvásárolni kívánt ingatlan, illetve szükség esetén maximum 3 db, Magyarországon található ingatlan bevonására van lehetőség. (Hozzátartozói megkötés nélkül bárki felajánlhatja az ingatlanfedezetet, nincs arra vonatkozó előírás, hogy a fedezetül szolgáló ingatlannak ki legyen a tulajdonosa.)
  • Azt, hogy pontosan mennyi önerő szükséges, befolyásolja a vásárolandó ingatlan értéke és az igénylők jövedelmi helyzete.
  • A hitel futamideje akár 35 év is lehet, így a havi törlesztőrészlet jelentősen csökkenthető.
  • Lakástakarék-pénztári szerződéssel akár jelentős törlesztő részlet csökkenést érhet el.
  • Minimálbér esetén is igényelhető.
  • Akár 20 évig is van lehetősége fixálni a hitel kamatát és törlesztő részletét, melynek köszönhetően a futamidő végéig jól tervezhetővé válik a hitele.
  • Türelmi idő igénylése esetén akár az első 10 évben is jelentősen alacsonyabb részletekkel számolhat.

 

 

KÉRDÉSE MARADT? SEGÍTÜNK! 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

„Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Erika személyében egy valóságos "Duna House tündérrel" sikerült megismerkednünk, családunk tulajdonában lévő 2 ingatlan értékesítése során, ezért is döntöttünk, úgy, hogy egy nagyon komoly értékű ingatlan együttes eladásával is az Önök cégét bízzuk meg!

— Diána, Szeged

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.