Hitelkiváltás


Az elmúlt években elképesztően alacsony szintre kerültek a lakáshitelek kamatai, így rengeteget nyerhet azzal, ha megválik a régi hitelétől.

 

Egy kedvezőbb feltételű hitelkiváltással amellett, hogy a havi kiadásokon lehet spórolni, még a hitel kamatkockázatát is teljesen meg lehet szüntetni.

 

A hitelkiváltás meglévő, kedvezőtlen kamatozású kölcsönének egy kedvezőbb törlesztésű hitelkonstrukcióra való lecserélését jelenti. Kiváltható piaci kamatozású lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, vagy akár személyi kölcsön is.

 

Kérdése maradt? segítünk!

 

Mikor éljen a hitelkiváltással?

 1. Ha sokallja a jelenlegi törlesztőrészletét,
 2. Ha esetleg plusz szabad felhasználású összegre van szüksége,
 3. Ha több bank felé áll fenn tartozása és hiteleit összerendezné,
 4. Ha állandóan változó törlesztőrészletét egy stabil, kiszámíthatóra cserélné.

Mi jellemzi az adósságrendező hiteleket?

A hitel célja meglévő hitel(ek) kiváltása, összevonása. A hitelösszeg legalább 1 millió forint, de nem haladja meg az ingatlan értékének kb. 50-70%-át.

Miért lehet szüksége pénzügyi szakértőnkre?

 • A Pénzügyi Szakértőink által bonyolított tranzakciók jelentős számának köszönhetően a pénzintézetek egyedi kedvezményeket biztosítanak ügyfeleink számára.
 • Amennyiben az új hitel devizaneme eltér a kiváltandó hitel devizanemétől, úgy tájékozódunk Ön helyett, hogy megéri-e átváltani a devizanemet: hogyan alakul a hitel tőke része, a havi törlesztő részletek nagysága, továbbá a hitelkamat.
 • Kiszámoljuk megéri-e kiváltani meglévő hitelét: az ezzel járó költségek nem haladják-e meg az új hitellel járó kötelezettségeket.
 • Szolgáltatásaink minden esetben díjmentesek ügyfeleink részére.
 • Független pénzügyi közvetítőként érdekünk, hogy a legkedvezőbb konstrukciót találjuk meg Önnek lerövidítve a keresési időt. 19 pénzintézettel állunk szerződésben, így a teljes hitelpalettából választhatja a legjobb megoldást!
 • A teljesség igényével összehasonlítjuk a pénzügyi termékeket.
 • A teljes folyamaton végig kísérjük Ügyfeleinket.
 • Időt és utánajárást spórolunk Önnek!

 

Mikor nem kaphat adósságrendező hitelt?

Az első és legfontosabb probléma, ha valaki rosszul fizeti a meglévő hiteleit. Ez azt jelenti, hogy a bank megnézi, hogy az elmúlt egy évben volt-e 30 napot meghaladó késedelme. Ezt természetesen igazolással is alá kell támasztani.

 

Elvárás továbbá, hogy ne szerepeljen a KHR listán aktív státusszal.

 

Végrehajtás alatt álló vagy felmondott hiteleket, valamint magánszemély által nyújtott kölcsönt sem vált ki egyetlen bank sem.

 

Milyen költségekre számíthat?

A hitelkiváltásnál ugyanolyan költségekkel kell számolnia, mint bármely jelzáloghitel felvételekor. 5 millió forint esetében ez kb. 90 ezer forint. A bankok által meghirdetett akciók azonban ezeket a hiteleket is érintik, így jó eséllyel az előre fizetendő díjak nagy részét ki sem kell fizetnie, vagy utólag jóváírják a számláján.

 

KÉRDÉSE MARADT? SEGÍTÜNK! 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.