Adósságrendezés

Az adósságrendező hitel több hitel együttes kiváltására, egy hitellé alakítására nyújtott megoldás.

 

Igénybe vételéhez ingatlanfedezet szükséges. Alkalmazható több fajta hitel rendezéséhez: jelzáloghitelek, személyi kölcsön, áruvásárlási hitel, folyószámlahitel, autóhitelek.

 

Miért lehet szüksége adósságrendezésre?

 

  • Ha sokallja a jelenlegi törlesztőrészleteit,
  • Ha esetleg plusz szabad felhasználású összegre van szüksége,
  • Ha több bank felé van tartozása és hiteleit összerendezné,
  • Ha állandóan változó törlesztőrészletét egy stabil, kiszámíthatóra cserélné.

 

Mit kell átgondolnia?

  • Milyen devizanemben szeretné fizetni az egy hitellé alakított kötelezettségeit: kivédené-e az árfolyamkockázatot, vagy éppen az árfolyam változására spekulál?
  • Megéri-e átcsoportosítani meglévő hiteleit: az ezzel járó költségek nem haladják-e meg az átcsoportosítással elérhető előnyöket?

Kérdése maradt? Segítünk!

Miben tudunk segíteni Önnek?

  • Független pénzügyi közvetítőként érdekünk, hogy a legkedvezőbb konstrukciót találjuk meg Önnek lerövidítve a keresési időt. 19 pénzintézettel állunk szerződésben, így a teljes hitelpalettából választhatja a legjobb megoldást!
  • A Pénzügyi Szakértőink által bonyolított tranzakciók jelentős számának köszönhetően a pénzintézetek egyedi kedvezményeket biztosítanak ügyfeleink számára.
  • Tájékozódunk Ön helyett, és kiszámoljuk megéri-e Önnek az adósságrendező hitel.

 

Mi jellemzi az adósságrendező hiteleket?

A hitel célja meglévő hitel(ek) kiváltása, összevonása. A hitelösszeg legalább 1 millió forint, de nem haladja meg az ingatlan értékének kb. 50-70%-át.

 

Milyen feltételeknek kell megfelelnie?

A legfontosabb, hogy a bankok csak olyan hiteleket váltanak ki, melyeknél nincs fizetési késedelem. Ezt természetesen igazolással is alá kell támasztani.

 

Mikor nem kaphat adósságrendező hitelt?

Az első és legfontosabb probléma, ha valaki rosszul fizeti a meglévő hiteleit. Ez azt jelenti, hogy a bank megnézi, hogy az elmúlt egy évben volt-e 30 napot meghaladó késedelem. Elvárás továbbá, hogy ne szerepeljen a KHR listán aktív státusszal.

 

Végrehajtás alatt álló vagy felmondott hiteleket, valamint magánszemély által nyújtott kölcsönt sem vált ki egyetlen bank sem.

 

Milyen költségekre számíthat?

A hitelkiváltásnál ugyanolyan költségekkel kell számolni, mint bármely jelzáloghitel felvételekor. 5 millió forint esetében ez kb. 90 ezer forint. A bankok által meghirdetett akciók azonban ezeket a hiteleket is érintik, így jó eséllyel az előre fizetendő díjak nagy részét ki sem kell fizetnie, vagy utólag jóváírják a számláján.


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.