Hitelkiváltás, adósságrendezés


Ha elege van az állandóan változó törlesztőrészletekből, az árfolyam-ingadozásokból, itt az idő, váltson most és spóroljon akár milliókat.
 

Cserélje olcsóbbra meglévő hitelét!


Forint alapú hitelek árfolyamkockázat nélkül, fix törlesztőrészlettel, gyors ügyintézéssel!
 

Figyelem! Egyes bankok apró trükkökkel – például a futamidő megnyújtásával – kínálnak a jelenleginél alacsonyabb törlesztőrészletet. Tájékozódjon szakértőinknél és válogasson személyre szóló ajánlatainkból.
 

Független pénzügyi szakértőink érdeke, hogy a legkedvezőbb konstrukciót találjuk meg Önnek, lerövidítve a keresési időt. 12 pénzintézettel állunk szerződésben, így a teljes hitelpalettából választhatja ki a legjobb megoldást!
 

Hitelkiváltás


Az elmúlt években elképesztően alacsony szintre kerültek a lakáshitelek kamatai, így rengeteget nyerhet azzal, ha megválik a régi hitelétől.


Egy kedvezőbb feltételű hitelkiváltással amellett, hogy a havi kiadásokon lehet spórolni, még a hitel kamatkockázatát is teljesen meg lehet szüntetni.
 

A hitelkiváltás meglévő, kedvezőtlen kamatozású kölcsönének egy kedvezőbb törlesztésű hitelkonstrukcióra való lecserélését jelenti. Kiváltható piaci kamatozású lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, vagy akár személyi kölcsön is.
 

Mikor éljen a hitelkiváltással?

 1. Ha sokallja a jelenlegi törlesztőrészletét,
 2. ha esetleg plusz szabad felhasználású összegre van szüksége,
 3. ha több bank felé áll fenn tartozása és hiteleit összerendezné,
 4. ha állandóan változó törlesztőrészletét egy stabil, kiszámíthatóra cserélné.
   

Miért lehet szüksége pénzügyi szakértőnkre?

 • A pénzügyi szakértőink által bonyolított tranzakciók jelentős számának köszönhetően a pénzintézetek egyedi kedvezményeket biztosítanak ügyfeleink számára.
 • Amennyiben az új hitel devizaneme eltér a kiváltandó hitel devizanemétől, úgy tájékozódunk Ön helyett, hogy megéri-e átváltani a devizanemet: hogyan alakul a hitel tőke része, a havi törlesztő részletek nagysága, továbbá a hitelkamat.
 • Kiszámoljuk megéri-e kiváltani meglévő hitelét: az ezzel járó költségek nem haladják-e meg az új hitellel járó kötelezettségeket.
 • Szolgáltatásaink minden esetben díjmentesek ügyfeleink részére.
 • Független pénzügyi közvetítőként érdekünk, hogy a legkedvezőbb konstrukciót találjuk meg Önnek lerövidítve a keresési időt. 12 pénzintézettel állunk szerződésben, így a teljes hitelpalettából választhatja a legjobb megoldást!
 • A teljesség igényével összehasonlítjuk a pénzügyi termékeket.
 • A teljes folyamaton végig kísérjük Ügyfeleinket.
 • Időt és utánajárást spórolunk Önnek!
   

Adósságrendezés
 

Az adósságrendező hitel több hitel együttes kiváltására, egy hitellé alakítására nyújtott megoldás.


Igénybevételéhez ingatlanfedezet szükséges. Alkalmazható több fajta hitel rendezéséhez: jelzáloghitelek, személyi kölcsön, áruvásárlási hitel, folyószámlahitel, autóhitelek.
 

Mi jellemzi az adósságrendező hiteleket?

A hitel célja meglévő hitel(ek) kiváltása, összevonása. A hitelösszeg legalább 1 millió forint, de nem haladja meg az ingatlan értékének kb. 50-70%-át.
 

Milyen feltételeknek kell megfelelnie?

A legfontosabb, hogy a bankok csak olyan hiteleket váltanak ki, amelyeknél nincs fizetési késedelem. Ezt természetesen igazolással is alá kell támasztani.
 

Mikor nem kaphat adósságrendező hitelt?

Az első és legfontosabb probléma, ha valaki rosszul fizeti a meglévő hiteleit. Ez azt jelenti, hogy a bank megnézi, hogy az elmúlt egy évben volt-e 30 napot meghaladó késedelem. Elvárás továbbá, hogy ne szerepeljen a KHR listán aktív státusszal.
 

Végrehajtás alatt álló vagy felmondott hiteleket, valamint magánszemély által nyújtott kölcsönt sem vált ki egyetlen bank sem.
 

Milyen költségekre számíthat?

A hitelkiváltásnál ugyanolyan költségekkel kell számolni, mint bármely jelzáloghitel felvételekor. 5 millió forint esetében ez kb. 90 ezer forint. A bankok által meghirdetett akciók azonban ezeket a hiteleket is érintik, így jó eséllyel az előre fizetendő díjak nagy részét ki sem kell fizetnie, vagy utólag jóváírják a számláján.

 

Gyakran felmerülő kérdések

 • Ki lehet-e váltani femondott hitelt? Válasz
 • Milyen típusú hitelt lehet kiváltani? Válasz
 • Milyen költségekkel kell a lezárandó, kiváltandó hitelnél számolni? Válasz

További gyakori kérdések itt!
 

 

KÉRDÉSE MARADT? SEGÍTÜNK! 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak a sok segitségért, amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.