Pénzügyi szolgáltatások

Hitel – Előtakarékosság - Biztosítás

 

Ha pénzügyek, akkor is Duna House!

A pénzügyei áttekintése szakértő nélkül szinte elképzelhetetlen manapság. Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat és az alábbi előnyökkel számolhat:

 • Időt és utánajárást spórolunk: független pénzügyi közvetítőként érdekünk, hogy a legjobb termékeket találjuk meg ügyfeleinknek, lerövidítve a keresési időt;
 • Szakértelem: a teljesség igényével összehasonlítjuk a pénzügyi termékeket – rávilágítva azokra a részekre, melyeket Ön csak az apró betűben olvashat. A választást követően a teljes folyamaton végigkísérjük Ügyfeleinket.
 • Egyedi kedvezmények: a Duna House meghatározó szereplő a lakáshitelek, a lakástakarékpénztári, illetve lakásbiztosítási termékek közvetítésében. Az általunk bonyolított tranzakciók jelentős számának köszönhetően a pénzintézetek egyedi kedvezményeket biztosítanak Ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink minden esetben díjmentesek Ügyfeleink részére.

Miért a Duna House Hitelcentrumának pénzügyi szakértői?
 

 1. Nincsenek apró betűk!

A Magyar Nemzeti Banknál (MNB) regisztrált szakértőnk minden jelentős bankkal kapcsolatban állnak, jelenleg 12 pénzintézet termékeit hasonlítják össze, és az apró betűs részben található esetleges buktatókra is felhívják figyelmét! Így Önnek nem jelent kockázatot a banki dokumentumok pontos értelmezése, képzett hitelszakembereink segítenek eligazodni a részletekben!

 

 1. Díjmentes!

Szolgáltatásunk ingyenes! Tapasztalt pénzügyi szakértőnk díjmentesen leveszik az ügyintézés minden terhét válláról. Ön kizárólag a bank által meghatározott költségeket fizeti, a Duna House Hitelcentruma felé díjfizetési kötelezettség nem terheli. Ez a gyakorlatban azzal az előnnyel jár az Ön számára, hogy nem kell végigjárnia a bankokat, összehasonlítani az egyes banki hitelkonstrukciókat, végigolvasni az apró betűs részeket, kollégáink ezt díjmentesen megteszik Ön helyett, időt, pénzt és utánajárást spórolva Önnek!

 

 1. 12 bank ajánlata egy helyen!

Magyarország egyik legmeghatározóbb hitelközvetítő hálózataként 12 banki partnerünk ajánlata közül keressük meg az Önnek legoptimálisabb hiteltípust. Így a magyar piacon fellelhető valamennyi konstrukciót megvizsgálva lehetetlennek tűnő élethelyzetekre is születhet megoldás. A bankok független partnereként kizárólag az Ön igényeit és anyagi lehetőségeit szem előtt tartva segítjük bármilyen hitelproblémájával kapcsolatban.

 

 1. Kamatkedvezmények!

Banki kapcsolatainknak köszönhetően ügyfeleink kiemelt figyelemben, sőt, bizonyos esetekben kamatkedvezményben részesülhetnek a hitelbírálat során. Így rajtunk keresztül akár a teljes futamidőre vonatkozóan is alacsonyabb törlesztőrészlet érhető el hitelfelvétel esetén.

 

 1. Hitel nem csak általunk közvetített ingatlanra!

Akár a Duna House ingatlanértékesítőin keresztül vásárol ingatlant, akár más módon találta meg új otthonát, pénzügyi szakértőink készséggel igazítják el a hitelkonstrukciók között és segítenek az apró betűs részek értelmezésében. Szolgáltatásunk valamennyi ügyfelünk számára díjmentes, függetlenül a hitel típusától, összegétől, futamidejétől.

 

 1. 1 évig ingyenes lakásbiztosítás!

A Hitelcentrum szakértőinek közreműködésével felvett jelzáloghitelek fedezeteként a hitelügyletbe bevont ingatlanokra a bank által kötelezően előírt lakásbiztosítás 1 éves díját mi fizetjük Ön helyett. Így a hitelekre vonatkozóan elérhető kamatkedvezményeken túl a kötelező lakásbiztosítás díját is megtakaríthatja 1 éven keresztül.

 

Kérdése maradt? segítünk!

 


 Hogyan néz ki a pénzügyi konzultáció folyamata?

 

 1. Előszűrés – Konzultáció

Az Ön céljai, élet- és jövedelmi helyzete alapján szakértőink kiválasztják a számításba vehető összes banki konstrukciót. A pénzügyi konzultáció alkalmával ismertetjük Önnel az egyes banki termékek előnyeit, hátrányait és az esetleges akciókra is felhívjuk a figyelmét. Az Ön által kiválasztott szempontok alapján – kamat, egyéb fizetendő járulékos költségek, kezdeti törlesztőrészlet, előtörlesztési lehetőségek, kamatperiódus - akár rangsoroljuk is a hitelajánlatokat.

 

Figyelem!Egyes bankok között jelentős eltérés lehet az elfogadható jövedelmek és ingatlanfedezetek körében! Az egyes bankok által végzett jövedelemvizsgálat szabályai jelentősen eltérhetnek, amelynek eredménye befolyásolhatja a hitel elbírálását és a nyújtható hitelösszeg nagyságát.

 

 1. Ajánlatkészítés

Az előszűrés és konzultáció folyamán az Ön számára legszimpatikusabb ajánlatokról szakértőnk egy írásos terméktájékoztatót és összehasonlító ajánlatot készít. Ezt Ön elviheti és családjával nyugodt körülmények között hozhatja meg a döntést a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztásával kapcsolatban.

 

 1. Hiteligénylés

A pontos banki hitelkonstrukció kiválasztását követően szakértőnk segítséget nyújt Önnek a hitelkérelem benyújtásában. Részletes tájékoztatást adunk a szükséges dokumentumokról, a hitelfelvételnél esedékes járulékos költségekről. A megvásárolni kívánt, vagy fedezetként felajánlott ingatlan értékbecslését is megrendeljük Ön helyett.

 

Nem kell aggódnia, hisz a hitelbírálat teljes folyamatáról tájékoztatjuk Önt!

 

Tapasztalataink azt mutatják, hogy amennyiben ügyfeleink szakértőnkkel minden valós és lényeges információt megosztanak, úgy jó eséllyel számíthatnak a kért hitelösszeg pozitív elbírálására. A rajtunk keresztül beadott hitelkérelmek elutasítási aránya elenyésző!

 

 1. Szerződéskötés

Szakértőink napi kapcsolatban vannak a pénzintézetekkel, így a beadott hitelbírálat eredményéről is idejében informálni fogják Önt. Pozitív bírálat esetén megszervezzük Önnek a szerződéskötés helyét, pontos idejét, a közjegyzői ellenjegyzést is beleértve. Pontos információt adunk a hitelfolyósításhoz szükséges feltételekről. Célunk, hogy Ön elégedetten és idejében hozzájusson az igényelt hitelhez!

 

Kérdése maradt? segítünk!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.