Pénzügyi szolgáltatások

Iránytű a pénzügyekben

 

Ha pénzügyek, akkor Credipass!

A pénzügyei áttekintése szakértő nélkül szinte elképzelhetetlen manapság. Vegye igénybe a díjmentes konzultációt és az alábbi előnyökkel számolhat:

 • Időt és utánajárást spórolnak: független pénzügyi közvetítőink érdeke, hogy a legjobb termékeket találjuk meg ügyfeleiknek, lerövidítve a keresési időt;

 • Szakértelem: a teljesség igényével összehasonlítják a pénzügyi termékeket – rávilágítva azokra a részekre, melyeket Ön csak az apró betűben olvashat. A választást követően a teljes folyamaton végig kísérik az ügyfeleket a pénzügyi szakértők.

 • Egyedi kedvezmények: A Credipass által bonyolított tranzakciók jelentős számának köszönhetően a pénzintézetek egyedi kedvezményeket biztosítanak az ügyfelek számára. 


Miért a Credipass?

 1. Nincsenek apró betűk!
  A Magyar Nemzeti Banknál (MNB) regisztrált szakértőnk minden jelentős bankkal kapcsolatban állnak, jelenleg 12 pénzintézet termékeit hasonlítják össze, és az apró betűs részben található esetleges buktatókra is felhívják figyelmét! Így Önnek nem jelent kockázatot a banki dokumentumok pontos értelmezése, képzett hitelszakemberek segítenek eligazodni a részletekben!

 2. Díjmentes!
  A tapasztalt pénzügyi szakértők díjmentesen leveszik az ügyintézés minden terhét válláról. Ön kizárólag a bank által meghatározott költségeket fizeti, a Credipass felé díjfizetési kötelezettség nem terheli. Ez a gyakorlatban azzal az előnnyel jár az Ön számára, hogy nem kell végig járnia a bankokat, összehasonlítani az egyes banki hitelkonstrukciókat, végigolvasni az apró betűs részeket, kollégáink ezt díjmentesen megteszik időt, pénzt és utánajárást spórolva Önnek!

 3. 12 bank ajánlata egy helyen!
  Magyarország egyik legmeghatározóbb hitelközvetítő hálózataként 12 banki partner ajánlata közül keresik meg szakértőink az Önnek legoptimálisabb hiteltípust. Így a magyar piacon fellelhető valamennyi konstrukciót megvizsgálva lehetetlennek tűnő élethelyzetekre is születhet megoldás. A bankok független partnereként kizárólag az Ön igényeit és anyagi lehetőségeit szem előtt tartva segítik bármilyen hitelproblémájával kapcsolatban.

 4. Kamatkedvezmények!
  Banki kapcsolatoknak köszönhetően a Credipass ügyfelei kiemelt figyelemben, sőt, bizonyos esetekben kamatkedvezményben részesülhetnek a hitelbírálat során. Így akár a teljes futamidőre vonatkozóan is alacsonyabb törlesztőrészlet érhető el hitelfelvétel esetén.

 5. Hitel nem csak a Duna House általunk közvetített ingatlanra!
  Akár a Duna House ingatlanértékesítőin keresztül vásárol ingatlant, akár más módon találta meg új otthonát, a pénzügyi szakértők készséggel igazítják el a hitelkonstrukciók között és segítenek az apró betűs részek értelmezésében. A szolgáltatás valamennyi ügyfelünk számára díjmentes, függetlenül a hitel típusától, összegétől, futamidejétől.

 6. 1 évig ingyenes lakásbiztosítás!
  A Credipass szakértőinek közreműködésével felvett jelzáloghitelek fedezeteként a hitelügyletbe bevont ingatlanokra a bank által kötelezően előírt lakásbiztosítás díját megtakaríthatja 1 éven keresztül.


Kérdése maradt? segítünk!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.