Miért válassza biztosításkötéshez is a Duna House-t?

 

Legyen előrelátó és gondoskodjon értékei védelméről. Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásunkat és mi levesszük az ügyintézés gondját a válláról, megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb biztosítást!


Lakásbiztosítás

Szeretné lakását, házát, ingóságait biztonságban tudni? Kössön egyszerűen és gyorsan otthonbiztosítást a Duna House-nál!
 

A lakásbiztosítás díjából partnereink révén jelentős kedvezményeket biztosítunk ügyfeleink részére, tehát segítségünkkel kedvezőbb áron juthat biztosításhoz. Hitelfelvétel esetén az engedményezett ingatlanra 1 évig díjmentes, teljes körű lakásbiztosítást adunk ügyfeleinknek ajándékba.
 

Szakértő kollégáink valamennyi ingatlantípusra többféle kedvező lakásbiztosítási konstrukciót tudnak ajánlani, keresse fel őket!
 

Több információra van szüksége a lakásbiztosítással kapcsolatban? Összegyűjtöttük a válaszokat.


Utasbiztosítás

Gondoljon biztonságára külföldön is! Megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb utasbiztosítást az Uniqa kínálatából és levesszük az ügyintézés gondját a válláról!
 

Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legoptimálisabb biztosítási konstrukciót! Külföldi utazásai során, legyen az pihenés vagy munka, idegen környezetben különösen fontos, hogy biztonságban érezze magát.
 

Szakértőink segítségével kedvező napidíjak megfizetése mellett, akár extrém körülményekre is megfelelő utasbiztosítást találhat! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mit tegyen, ha baj történik utazása alatt? - Telefonáljon!
Segélyhívószám: +36 1 458-4484, +36 1 458-4485

A szolgáltatás elérhető napi 24 órában a hét minden napján. A kárt lehetőleg azonnal, de legkésőbb 24 órán belül jelentse be!

Mindig tartsa magánál utasbiztosítási kötvényének számát!


Gépjármű biztosítás

Amennyiben Ön gépjármű-tulajdonos vagy üzembentartó, úgy egy hatályos kormányrendelet értelmében kötelező rendelkeznie gépjármű felelősségbiztosítással (KGFB-vel).
 

A casco biztosítás a saját hibánkból a közlekedés során elszenvedett károkat téríti meg (szemben a kötelező felelősségbiztosítással), ahol a károkozó által okozott kárt téríti a biztosító a károsult részére.
 

Tapasztalt kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legoptimálisabb biztosítási konstrukciót!

 

 

KÉRDÉSE MARADT? SEGÍTÜNK! 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Pusztai Henriettel. A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.