2014-ben is a MikulásGyár szolgálatában állt a Duna House!

 

Köszönjük mindenkinek, aki december 5. és 21. között behozott felajánlásaival mosolyt csalt a nehézsorsú gyermekek arcára, hiszen ha egyvalamiből sosem elég, az a gyerekmosoly. Az ingatlanközvetítők év közben is sokat kapnak belőle, hiszen számtalan, az új otthon izgalmától átitatott mosolygós családdal találkoznak.

 

Vannak azonban olyan gyermekek, családok, akiknek nemcsak új otthonból, de mosolyból is csak kevés jut. Továbbra is fontos számunkra, hogy felelősséget vállaljunk a rászorulók támogatásában, vagy egy-egy jó ügy érdekében szerepet vállaljunk. A Fészek Gyermekvédő Egyesület gyűjtőakciója és a Vöröskeresztes véradás után a Duna House cégcsoport újra Európa legnagyobb karitatív kezdeményezése mellé állt; a Mikulásgyár támogatója és hivatalos felvevőpontja volt 2014-ben.

 

A Mikulásgyár évek óta a legkedveltebb és a legtöbb adományt gyűjtő karitatív kezdeményezés, ezért döntöttünk mi is a Mikulásgyár támogatása mellett.

 

December 5. és 21. között a Mikulásgyár 56-osok terén felépített helyszíne mellett országosan is megkezdődött a hátrányos helyzetű gyermekek részére a gyűjtés. Hogy mindezt segítsük, az ország 118 pontján - vagyis a Duna House irodákban is – lehetőséget biztosítottunk az ajándékozni kívánt használt játékok és tartós élelmiszerek leadására.

 

A Duna House több mint 1400 munkatársa, mint számtalan kiskrampusz izgalommal készült a gyűjtésre és idén sem kellett csalódnunk, hiszen rengeteg felajánlás érkezett irodáinkba országszerte.

 

Egész évben az elégedett ügyfelekért munkálkodunk és szerencsére nincs is belőle hiány. Most mégis jól esett önzetlenül segíteni, akár úgy is, hogy nem tudjuk pontosan, kinek okozunk vele örömet. Nem is ez a fontos. Ha csak eggyel több gyerekmosoly van a világon, már megérte! Köszönjük minden adományozónak!

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.