Üdvözöljük újra!
Belépés
Jelszó emlékeztető
Regisztráció
Hibás email-cím!
Feliratkozás:
Regisztráció
Nincs árcsökkent ingatlan!
Nincs keresési előzmény!

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy cégünket tisztelték meg bizalmukkal és így 2011-ben minden eddiginél több elégedett ügyfélnek segíthettünk megoldani ingatlan és hitelügyeit.

 

Talán Önök számára is ismert tény, hogy tavaly az ingatlanpiac mélypontjára érkezett, hiszen az országos adás-vételi tranzakciók száma a válság előtthöz képest harmadára csökkent. Az Önök bizalmának köszönhetően azonban piacvezetőként így is rekorderedménnyel zártunk 2011-ben.


A gyengélkedő ingatlanpiac, ahol igen nehéz a lakásértékesítés, kedvezett számunkra, hiszen felértékelődnek azok az előnyök, amelyek méreteinkből adódnak, így többszörösen is igazzá vált szlogenünk: „A méret számít”. A Duna House a válság évei alatt folyamatos növekedést produkált és 2011-ben is egyedüliként tudtunk gyarapodó irodaszámot (mostanra 112 országszerte) és piaci részesedésnövekményt elérni. A 2010-es országos 90,3 ezres (KSH), a tavalyi kb. 88 ezerre becsült (DH-TB) adás-vétel alapján és a Duna House tranzakciószám növekedése szerint 14 %-kal tudtuk növelni piaci részesedésünket.

Cégünk kiváló eredményeiből a többi, kisebb ingatlanközvetítő is hasznot húzhatott. Az év közepén bevezettük az un. Ingatlan Megosztó Rendszert (IMR), mely lehetővé tette a piaci szereplők számára, hogy a Duna House kizárólagos megbízási állományát értékesítse, vagyis saját kínálatát bővítse több ezer eladó ingatlannal. A bevezetés hatására Önök közül sokan az IMR szolgáltatását választották, hiszen így egyetlen megbízással több száz iroda portfóliójába bekerülhetett az eladásra szánt ingatlanjuk.

Úgy látjuk, hogy a folyamat folytatódik 2012-ben is. Talán Ön is látta már, hogy az év elejét máris meglepetéssel indítottuk és hazánkban első ízben reklámspot kampányt indítottunk a TV2-n, melyben megköszönjük a bizalmukkal minket megtisztelőknek, hogy 2011-ben minden eddiginél többen fordultak hozzánk.

Várjuk Önt 2012-ben is legjobb tudásunkkal és segítő szándékkal!
 

Utolsó frissítés dátuma: 2015.05.28.
Impresszum Adatkezelés Jogi nyilatkozat