Irodavezetői vélemények


 Tóth Máté, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Gyöngyös

"Családi vállalkozásként indítottunk irodát Gyöngyösön. Én ekkor voltam végzős egyetemista.Szombaton volt a diplomaosztóm, de hétfőn már az Alaptanfolyamon ültem. Nem azért mert kellett, hanem mert vonzott ez a szakma és ha valamiben, ebben el tudtam képzelni a jövőmet.Érdekeltek az ingatlanok, az emberekkel való kapcsolattartás, pedig mindig közel állt hozzám. Ötödikként csatlakoztam a gyöngyösi csapathoz. Két év értékesítés és tapasztalatszerzés után lettem irodavezető.

Büszke vagyok arra, hogy több milliárd forint értékben adtunk el ingatlanokat Gyöngyösön és környékén, ezáltal segítettünk megvalósítani Ügyfeleink álmait.12 fős irodánk célja az, hogy még több elégedett Ingatlantulajdonos és Vásárló tapasztalhassa meg szolgáltatásunk magas minőségét. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy vagyok azok közül, akiknek a munkájuk a hobbijuk. Ezt talán az bizonyítja a legjobban, hogy manapság többet lógok az adatbázisban, mint a Facebook-on."

 

Berki Mónika, Irodai értékesítési vezető, Zalaegerszeg

"A Duna House nem csak egy munkahely számomra, hanem egy közösség, egy életforma, ahol megtaláltam az erkölcsi, a szakmai és az anyagi megbecsülést egyaránt. Értékesítésből érkeztem erre a területre, bár korábban semmi közöm nem volt az ingatlanpiachoz. A cégbe, a vezetőkbe, az értékesítőkbe és a magamba vetett bizalom és fejlődési lehetőségek meghozták számomra is a várt sikert.

2015. nyarától vezetem a zalaegerszegi irodát, ahol kiváló  értékesítő kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek a legjobb személyre szabott szolgáltatást nyújtsuk. Mi is kell a teljességhez? Az, hogy reggel mosolyogva menjünk dolgozni és a nap végén úgy is jöjjünk el onnan. Nálunk ez így működik. Szeretjük amit csinálunk. Érdemes kipróbálni."

Bognár Noel, Arany fokozatú irodai értékesítési vezető, Damjanich utca

"Fiatalon, 22 évesen kerültem a Duna House csapatához. Akkoriban el sem tudtam képzelni, hogy milyen lehetőségeket rejt magában, egy ekkora céghez tartozni.

Elsősorban egy óriási lehetőséget kaptam, hogy a bennem lévő értékeket kamatoztatni tudjam, és előre jussak az életben! Azt hiszem az előre jutástól és fejlődéstől többet nem is kaphattam volna. Számomra nagyon megnyugtató érzés volt, hogy a válság éveiben is fejlődni tudott a cég is, és én magam is, és ez a biztonság volt a kulcsa az én előremenetelemnek is!

Az elmúlt 6 év bizonyította, hogy a lehető legjobb helyen vagyok, ugyanis a folyamatos innováció segítségével megőriztük és tovább erősítettük szerepünket, eközben pedig én is előreléptem, és a kitartó munkámnak köszönhetően irodavezető vált belőlem.

 

Gábor Árpád, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Szombathely

"Egészen fiatal kori gondolat volt, hogy szeretnék ingatlanok értékesítésével foglalkozni. Első szárnypróbálgatásaimat 2003-2005-ben egy kisebb irodánál éltem meg, több-kevesebb sikerrel.  Kisebb szünet után, 2009-ben csatlakoztam a Duna House szombathelyi csapatához.
 

Miért pont a Duna House-hoz? Szeretném azt mondani, hogy egy racionális érvekkel alátámasztott, jól megtervezett döntés végeredménye volt, de az az igazság, hogy a véletlennek nagyobb szerepe volt. Utólag fontosabbnak érzem azt a kérdést, hogy „Miért maradtam itt?”
 

A háttér, a szakmai fejlődés, a környezet, talán a kollégák? Kétségtelenül mind-mind fontos szempont, de ezeket lehet, hogy megtaláltam volna máshol is. Ráadásul az osztrák határ közelsége miatt számtalan egyéb lehetőség csábított. Mégis maradtam.
 

Az okok között a legmeghatározóbb, az az innovatív szemléletű gondolkodás, mely velejéig beleivódott a Duna House mindennapjaiba. Ez az a hely ahol fontos az egyén véleménye. Ez az a hely ahol az első perctől meghallgattak, odafigyeltek rám, és örültek ha kérdeztem. Ez az a hely ahol probléma, nem teher, hanem lehetőség. 
 

Én pedig szeretem, ha a dolgok előre mennek, ha változnak, ha mindig mindent próbálunk jobban csinálni. Ha nem félünk a kudarctól, merünk szokatlan megoldásokat választani a sikerért.  Szántalan megnyert díj, eredmény, de főleg az elégedett, visszatérő ügyfelek igazolják, hogy jó helyen vagyok! Szóval ez az a hely, az én helyem!  Mindent figyelembe véve kijelenthetem, hogy az ország legjobb ingatlanhálózatához, azon beül is az egyik legsikeresebb irodához kerültem.
 

Ma már úgy gondolom, annak idején nem véletlen volt, hanem szerencse!"

 Kerek Tamás, DH Örökös tag, irodai értékesítési vezető, Kecskemét, Petőfi Sándor utca

"2008 nyarán egy hétvégi futás közben jött az ötlet, hogy milyen jó lenne ingatlanokkal foglalkozni, megismerni ezt a területet. Korábban már dolgoztam a kereskedelem több területén, de az ingatlanos szakma teljesen ismeretlen volt számomra. Ennek elsajátításának viszonylag gyorsan neki is kezdtem, júliusban már az alaptanfolyamra jártam. Kecskeméten akkor egy 2. irodaként nyìló Duna House irodába kerültem, ahol bő 5 évet töltöttem el ingatlan értékesìtőként. Itt a kollégák és a franchise partner támogatásával egy összetartó, nagyon jó csapat vett körbe, amelynek hátterében jó volt dolgozni és persze jöttek a sikerek.

Változatos, érdekes területetre lett rálátásom, szakmailag sikerült folyamatosan fejlődnöm, és ennek hozadékául jöttek az elismerések és az anyagi stabilitás. Jelenleg több, mint 2 éve irodai értékesítési vezetőként szintén ennek az irodának koordinálom a hétköznapi életét, szakmailag segìtem az értékesìtő kollégák munkáját azzal a céllal, hogy a sikert közösen megélve minél több ügyletet tudhassunk magunkénak."

Nagy Ferenc, platina fokozatú irodai értékesítési vezető, Nagy Lajos király útja

"Egy véletlen folytán kerültem a Duna House Nagy Lajos király útja irodába, ahol 2 év értékesítés után irodavezető lettem. Egy 46 m2-es kis irodából egy 200 m2-es, profi irodává nőttük ki magunkat. Rájöttem, hogy a siker kulcsa a megfelelő franchise partner és csapat, melynek összeállítására kifejezetten büszke vagyok. Jelenleg az irodámban 20, magasan képzett értékesítő, 11 nyelven, felsőfokon beszélve szolgálja ki ügyfeleinket, országszerte. Számomra mindig fontos volt a szabadság, kreativitás és a függetlenség a munkámban, melyeket meg is találtam itt, az önmegvalósítási lehetőségek száma pedig végtelen.


Nagy örömmel tölt el az elégedett ügyfeleink kiemelkedően magas száma – hisz a segítségünkkel megtalálták álmaik otthonát/irodáját/befektetési lehetőségét, vagy a saját ingatlanuk tökéletes vevőjét. Munkánk során mindig új embereket és sorsokat ismerünk meg, ezáltal a változatosság adott, és mi is folyamatosan fejlődni tudunk."


A mottónk: „A siker mi magunk vagyunk!”


„Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.” - Napoleon Hill


„Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.” - Assisi Szent Ferenc

 

 

Amennyiben szeretne tagja lenni a Duna House Elit csapatának, küldje fényképes önéletrajzát a karrier@dh.hu e-mail címre, „Vezetői karrier” jeligére.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.