Irodavezetői vélemények

 

Berki Mónika, Irodai értékesítési vezető, Zalaegerszeg

"A Duna House nem csak egy munkahely számomra, hanem egy közösség, egy életforma, ahol megtaláltam az erkölcsi, a szakmai és az anyagi megbecsülést egyaránt. Értékesítésből érkeztem erre a területre, bár korábban semmi közöm nem volt az ingatlanpiachoz. A cégbe, a vezetőkbe, az értékesítőkbe és a magamba vetett bizalom és fejlődési lehetőségek meghozták számomra is a várt sikert.

2015. nyarától vezetem a zalaegerszegi irodát, ahol kiváló  értékesítő kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden ügyfelünknek a legjobb személyre szabott szolgáltatást nyújtsuk. Mi is kell a teljességhez? Az, hogy reggel mosolyogva menjünk dolgozni és a nap végén úgy is jöjjünk el onnan. Nálunk ez így működik. Szeretjük amit csinálunk. Érdemes kipróbálni."

Gábor Árpád, Briliáns fokozatú irodai értékesítési vezető, Szombathely

"Egészen fiatal kori gondolat volt, hogy szeretnék ingatlanok értékesítésével foglalkozni. Első szárnypróbálgatásaimat 2003-2005-ben egy kisebb irodánál éltem meg, több-kevesebb sikerrel.  Kisebb szünet után, 2009-ben csatlakoztam a Duna House szombathelyi csapatához.
 
Miért pont a Duna House-hoz? Szeretném azt mondani, hogy egy racionális érvekkel alátámasztott, jól megtervezett döntés végeredménye volt, de az az igazság, hogy a véletlennek nagyobb szerepe volt. Utólag fontosabbnak érzem azt a kérdést, hogy „Miért maradtam itt?”
 
A háttér, a szakmai fejlődés, a környezet, talán a kollégák? Kétségtelenül mind-mind fontos szempont, de ezeket lehet, hogy megtaláltam volna máshol is. Ráadásul az osztrák határ közelsége miatt számtalan egyéb lehetőség csábított. Mégis maradtam.
 
Az okok között a legmeghatározóbb, az az innovatív szemléletű gondolkodás, mely velejéig beleivódott a Duna House mindennapjaiba. Ez az a hely ahol fontos az egyén véleménye. Ez az a hely ahol az első perctől meghallgattak, odafigyeltek rám, és örültek ha kérdeztem. Ez az a hely ahol probléma, nem teher, hanem lehetőség. 
 
Én pedig szeretem, ha a dolgok előre mennek, ha változnak, ha mindig mindent próbálunk jobban csinálni. Ha nem félünk a kudarctól, merünk szokatlan megoldásokat választani a sikerért.  Szántalan megnyert díj, eredmény, de főleg az elégedett, visszatérő ügyfelek igazolják, hogy jó helyen vagyok! Szóval ez az a hely, az én helyem!  Mindent figyelembe véve kijelenthetem, hogy az ország legjobb ingatlanhálózatához, azon beül is az egyik legsikeresebb irodához kerültem.
 
Ma már úgy gondolom, annak idején nem véletlen volt, hanem szerencse!"

 Kerek Tamás, DH Örökös tag, irodai értékesítési vezető, Kecskemét, Petőfi Sándor utca

"2008 nyarán egy hétvégi futás közben jött az ötlet, hogy milyen jó lenne ingatlanokkal foglalkozni, megismerni ezt a területet. Korábban már dolgoztam a kereskedelem több területén, de az ingatlanos szakma teljesen ismeretlen volt számomra. Ennek elsajátításának viszonylag gyorsan neki is kezdtem, júliusban már az alaptanfolyamra jártam. Kecskeméten akkor egy 2. irodaként nyìló Duna House irodába kerültem, ahol bő 5 évet töltöttem el ingatlan értékesìtőként. Itt a kollégák és a franchise partner támogatásával egy összetartó, nagyon jó csapat vett körbe, amelynek hátterében jó volt dolgozni és persze jöttek a sikerek.

Változatos, érdekes területetre lett rálátásom, szakmailag sikerült folyamatosan fejlődnöm, és ennek hozadékául jöttek az elismerések és az anyagi stabilitás. Jelenleg több, mint 2 éve irodai értékesítési vezetőként szintén ennek az irodának koordinálom a hétköznapi életét, szakmailag segìtem az értékesìtő kollégák munkáját azzal a céllal, hogy a sikert közösen megélve minél több ügyletet tudhassunk magunkénak."

 

Amennyiben szeretne tagja lenni a Duna House vezetői csapatának, küldje fényképes önéletrajzát a [email protected] e-mail címre, „Vezetői karrier” jeligére.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.