Üdvözlünk

    az ország legismertebb* ingatlanközvetítő hálózatát működtető Duna House Csoportnál!

 

A Duna House Csoport Magyarország meghatározó ingatlanpiaci szereplője, az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén vezető pozíciót tölt be.


 

 

  Nézz más szemmel a világra!


 

A Duna House Leader Development progamja egyik oldalról lehetőséget kínál azoknak, akik karrier váltáson gondolkodnak és azon értékesítőink számára, akik a DH berkein belül új kihívásokra vágynak.

A másik oldalról pedig támogatást nyújt a hozzánk csatlakozó új franchise partnereinknek úgy, hogy jól képzett, tapasztalt, magabiztos vezetőt kínál számukra. Ennek köszönhetően felgyorsulhatnak a kezdeti folyamatok, így időt, pénzt, energiát spórol a partner, hiszen a vállalkozás elindítására, marketingre, kapcsolatépítésre tud koncentrálni, miközben egy szakmailag felkészült vezető építi az irodát.

 

 

  A Leader Development képzés


 

A programhoz való csatlakozás több lépcsős kiválasztási folyamaton keresztül történik. A külsős toborzási folyamataink elsősorban nem az ingatlanközvetítés területére irányulnak. Olyan embereket keresünk, akik más szakterületen értek el eddig sikereket, de szívesen váltanának, tanulnának új szakmát. A vezetői kompetenciák is tanulhatóak, kellő idő és rutin megszerzése után szinte bárki, akiben van elszántság, kiváló vezetővé válhat.

Az értékesítői alaptanfolyam elvégzése után az Eötvös utcai irodába kerülnek a vezető jelöltek, akik az értékesítési munkafolyamatokat, valamint a vezetői feladatokat párhuzamosan végzik. Már a program ideje alatt értékesítőket toboroznak, mentorálnak, akikkel együtt mennek majd tovább a választott irodába. Minden folyamatot élesben tapasztalnak, értelmezik értékesítői és vezetői szemmel is. A program ideje alatt elvégzik a 3 napos vezetői alaptréninget és megkezdik a vezetői visszacsatolásokat. Emellett 12 fejezetből álló tréningsorozaton képezzük őket. Mivel a program 4 hónapos, nagyon intenzív, komoly koncentrációt és sok tanulást igényel.

 

JELENTKEZEM!

 

 

  Mit kínál a program a leendő vezetőknek?


 

Folyamatos vezetői fejlesztés és szakmai támogatás mellett egy
komplex képzési csomagot,

  • izgalmas projekteket, melyekben a vezetői ambíció kamatoztatható,
  • teret az önálló, innovatív ötletek megvalósítására,
  • stabilan növekvő ingatlanhálózati hátteret.

A képzés időtartama alatt a Leader Development program a fix juttatáson felül lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy ingatlanértékesítőként is tevékenykedjenek, ezáltal extra bevételhez jussanak.

 

 

  Milyen gyakorlati képzés várható a programban?

 

  • Alapvető vezetői feladatok ellátása, mint pl. az új értékesítők toborzása, betanítása, fejlődésük támogatása, eredményeik figyelemmel kísérése és értékelése.
  • A kijelölt értékesítési célok teljesítése a vállalati irányelvek mentén.
  • Ingatlanközvetítői munkafolyamatok menedzselése a személyre szabott, szakmai felkészítést követően.

 

Kinek a jelentkezését várjuk?

Azokat a vállalkozó szemléletű jelentkezőket várjuk, akik rendelkeznek vezetői kompetenciákkal és innovatív, kreatív gondolataikkal még eredményesebbé tudják tenni az iroda működését.

Az ideális jelentkező fejlődni vágyó személy, aki célratörő terveit nem csak elméletben, de gyakorlatban is meg tudja valósítani. Emberközpontú személyiségével magabiztosan irányítja csapatát és megadja nekik a szükséges vezetői támogatást.

JELENTKEZEM!

 

 

  Ízelítőül pár résztvevő véleménye a képzésről

 

"Nagyon fontos, hogy óriási elméleti tudást szereztem, mellyel elértem, hogy a jelenlegi irodám átvételét követően egy-két hét alatt látványos tiszteletet vívtam ki ezzel a tudásanyaggal a már nyolc-tíz év múlttal bíró értékesítők előtt. Félév távlatából visszatekintve biztos vagyok benne, hogy csupán a személyiségi jegyeim keveset értek volna ennek a tudásnak a hiányában. Ezúton is millió hála, szeretet és köszönet!"

Berényi Attila
"Ajánlom minden leendő vezetőnek, hogy vegyen részt a vezetőképzőben, mert Anita egy nagyon jól felkészült, az aktuális ingatlanpiaci helyzettel maximálisan tisztában levő szakember, akitől csak tanulni lehet. Nagy segítség, hogy a Duna House rendszert minden apró részletig ismerő embertől tanulhatok, aki lelkesen magyaráz mindenkinek az aktuális tudás szintjének megfelelően. Segítség, hogy a „mélyvíz” előtt beleláthatunk egy Duna House iroda mindennapjaiba, kialakult képünk lesz egy iroda működéséről és működtetéséről."

Bulyovszki Éva

"Az értékesítési vezetői munka legmagasabb szintű végzéséhez elengedhetetlen képzés, hiszen egy szeparált irodai a környezetben, a többi vezető jelölttel együtt lehet elsajátítani a megfelelő alapok mellett az emelt szintű tudást egyaránt. Ez pedig vonatkozik mind az értékesítői szintre, mind pedig a vezetés elméletre. Rengeteg plusz információval, személyes konzultációval, képzéssel egészül ki a vezető képzőben töltött intenzív időszak, amely struktúráját tekintve minden esetben igazodik az adott jelölthöz."

Varga Ádám

JELENTKEZEM! 


*mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában a 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a csillagot majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.