Üdvözlünk

    az ország legismertebb* ingatlanközvetítő hálózatát működtető Duna House Csoportnál!

 

A Duna House Csoport Magyarország meghatározó ingatlanpiaci szereplője, az ingatlanokhoz kapcsolódó pénzügyi és egyéb szolgáltatások terén vezető pozíciót tölt be.


 

 

  Nézz más szemmel a világra!


 

A Duna House Vezetőképző Progamja egyik oldalról lehetőséget kínál azoknak, akik karrier váltáson gondolkodnak és azon értékesítőink számára, akik a DH berkein belül új kihívásokra vágynak.

A másik oldalról pedig támogatást nyújt a hozzánk csatlakozó új franchise partnereinknek úgy, hogy jól képzett, tapasztalt, magabiztos vezetőt kínál számukra. Ennek köszönhetően felgyorsulhatnak a kezdeti folyamatok, így időt, pénzt, energiát spórol a partner, hiszen a vállalkozás elindítására, marketingre, kapcsolatépítésre tud koncentrálni, miközben egy szakmailag felkészült vezető építi az irodát.

 

 

  A Vezetőképző Program


 

A programhoz való csatlakozás több lépcsős kiválasztási folyamaton keresztül történik. A külsős toborzási folyamataink elsősorban nem az ingatlanközvetítés területére irányulnak. Olyan embereket keresünk, akik más szakterületen értek el eddig sikereket, de szívesen váltanának, tanulnának új szakmát. A vezetői kompetenciák is tanulhatóak, kellő idő és rutin megszerzése után szinte bárki, akiben van elszántság, kiváló vezetővé válhat.

Az értékesítői alaptanfolyam elvégzése után az Eötvös utcai irodába kerülnek a vezető jelöltek, akik az értékesítési munkafolyamatokat, valamint a vezetői feladatokat párhuzamosan végzik. Már a program ideje alatt értékesítőket toboroznak, mentorálnak, akikkel együtt mennek majd tovább a választott irodába. Minden folyamatot élesben tapasztalnak, értelmezik értékesítői és vezetői szemmel is. A program ideje alatt elvégzik a 3 napos vezetői alaptréninget és megkezdik a vezetői visszacsatolásokat. Mivel a program 4 hónapos, nagyon intenzív, komoly koncentrációt és sok tanulást igényel.

 

JELENTKEZEM!

 

 

  Mit kínál a program a leendő vezetőknek?


 

Folyamatos vezetői fejlesztés és szakmai támogatás mellett egy
komplex képzési csomagot,

  • izgalmas projekteket, melyekben a vezetői ambíció kamatoztatható,
  • teret az önálló, innovatív ötletek megvalósítására,
  • stabilan növekvő ingatlanhálózati hátteret.

A képzés időtartama alatt a Vezetőképző Program a fix juttatáson felül lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy ingatlanértékesítőként is tevékenykedjenek, ezáltal extra bevételhez jussanak.

 

 

  Milyen gyakorlati képzés várható a programban?

 

  • Alapvető vezetői feladatok ellátása, mint pl. az új értékesítők toborzása, betanítása, fejlődésük támogatása, eredményeik figyelemmel kísérése és értékelése.
  • A kijelölt értékesítési célok teljesítése a hálózati irányelvek mentén.
  • Ingatlanközvetítői munkafolyamatok menedzselése a személyre szabott, szakmai felkészítést követően.

 

Kinek a jelentkezését várjuk?

Azokat a vállalkozó szemléletű jelentkezőket várjuk, akik rendelkeznek vezetői kompetenciákkal és innovatív, kreatív gondolataikkal még eredményesebbé tudják tenni az iroda működését.

Az ideális jelentkező fejlődni vágyó személy, aki célratörő terveit nem csak elméletben, de gyakorlatban is meg tudja valósítani. Emberközpontú személyiségével magabiztosan irányítja csapatát és megadja nekik a szükséges vezetői támogatást.

JELENTKEZEM!

 

 

  Ízelítőül pár résztvevő véleménye a képzésről

 

„Akinek volt alkalma vezetőként éveket eltölteni valamely szakmában, rájön, hogy mennyire sokrétű képességeket kíván igazi vezetőnek lenni. Úgy gondoltam, hogy itt a DH-nál egy új szakma megtanulásán kívül az évek alatt szerzett vezetői tapasztalataim elegendőek lesznek ahhoz, hogy jó vezető legyek itt is. Rá kellett jönnöm, hogy itt azok a kulcsszavak, hogy motiválás, példamutatás, empátia vagy éppen szakmai alázat, sokkal direktebb dolgokat jelentenek. Az értékesítőkkel való közös munka során történő alkalmazásuk a végeredményre szinte azonnal mérhető hatással lesz. Ez az, amit csak itt tanulhat meg egy vezető vagy vezetőjelölt. Itt a vezetői lét egy életformává válik!”

Felső Attila

„Figyelmet és elhatározottságot követelő négy hónapos képzés, amelynek során egyszerre nyílik lehetőség az ingatlanértékesítés technikai ismereteinek megtanulására és az irodai tevékenységek szervezéséhez szükséges gyakorlat kialakítására. Komplex tudás sajátítható el, beágyazva a Duna House országos franchise hálózatának minőségi előnyöket biztosító rendszerébe.
A részvétel nagyon megéri, ennek a tanulás/munka sorozatnak köszönhetően az újoncok is repülő rajttal kezdhetik a munkát ezen a sikerekkel és kihívásokkal teli piaci területen. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az önállóságot, hatékony munkavégzésre törekszik és össze tudja kapcsolni az egyéni, valamint a közösségi érdekeket.”
 
Mészáros Gábor
"A vezetőképző koncepciója szerintem nagyon jó: a való életben, hús-vér Ügyfelekkel és Kollégákkal dolgozva, de mégis kontrolált körülmények között, megfelelő szakmai iránymutatás mellett lehet elsajátítani egy Duna House iroda irányításának fő feladatait.
A toborzás-kiválasztás folyamat, a teljesítmény irányítás, az ingatlanértékesítői alapfeladatok, valamint az ezeket átfogó adminisztrációs munka is a jól felépített tematika része. Úgy gondolom, a vezetőképzőben eltöltött idő alatt nem lehet minden folyamatot teljes mélységében elsajátítani, hiszen ehhez mind az ingatlanközvetítői szakma, mind a szükséges vezetői képességek túlságosan összetettek. Ám az intenzív képzés végére bárki tökéletes alapot szerezhet, amelyre építve sikerrel fog megbirkózni az értékesítési vezetők előtt álló izgalmas kihívásokkal.”
 
Mázi Péter
„Aki előre megírt szituációkra és tankönyvre vár, nem jó helyen jár. Itt csak éles helyzetek vannak: igazi ügyfelek, igazi értékesítők, igazi helyzetek. A program keretei között úgy tudtam csiszolni értékesítői és vezetői tudásomat, hogy közben magam is részese voltam egy működő irodának. Közben folyamatos támogatást kaptam, mindig volt valaki mellettem, aki irányt mutatott. Szó szerint nagy élmény így tanulni, fejlődni! Köszönet érte!”
 
Kasza József
„Volt vezetői tapasztalatom, de egy teljesen új szakmát, nagyon rövid idő alatt kellett az alapoktól megtanulni, amire a vezetőképző kitűnő "műhely" volt. Szinte minden területre kiterjedő tapasztalatokat szereztem, aminek nagy hasznát veszem a mindennapi munkában. Jó volt az alapoktól megtanulni, hogy mit miért csinálunk.
A tréningek szintén nagyon változatosak, hasznosak és élvezetesek voltak. A legjobb az, hogy nem csak elméleti, hanem használható, gyakorlati feladatokat kaptunk, aminek közvetett és közvetlen hasznát tudom venni a mindennapi irodai munkámban.”
 
Tökölyi Róbert

JELENTKEZEM! 


*mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában a 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.