Vezetői karrier

Kineveljük a legjobbakat

Egy sikeres csapat tagjának lenni mindig felemelő érzés. Egy sikeres csapatot vezetni pedig óriási elismerés. Most ezt kínáljuk.

 


 

Van, hogy úgy érzed tombol benned a fiatalos dinamika és tettvágy, de nincs kedved elölről kezdeni és izzadságos munkával megmászni a ranglétrát. Sokan tudják, hogy több van bennük, akár felelős vezetői pozícióra is alkalmasak. Tudnak hinni magukban, egy csapatban, és egy vállalatban, amely jelentős anyagi elismeréssel jutalmaz.

 
A Duna House most a karrierváltás egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb útját kínálja és lehetőséget ad, hogy te légy hazánk legismertebb ingatlanközvetítő hálózatának következő értékesítési vezetője!

 

Az ingatlanközvetítés szakmai alapjait és az irodai értékesítési vezető feladatok elsajátítását kínáljuk a leghatékonyabb képzési struktúrában. A sikeresen elvégzett képzés után hálózati értékesítési vezetői pozíciót garantálunk. A gyakorlati képzés alatt máris élvezheted az ügyfelek és a kollégák bizalmát, számtalan sikerélménnyel gyarapodhatsz és szinte észre sem veszed, hogy közben álmaid beteljesüléséhez is egyre közelebb kerülsz.

 

Ha érdekel a lehetőség, akkor önéletrajzod és motivációs leveled küldd el a varga.aniko@dh.hu e-mail címre és 3 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Bővebb információ: https://dh.hu/vezeto-leszek
 

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Bánom, hogy olyan sokáig tartottam attól, hogy más kezébe adjam a házam értékesítését. Azt gondoltam, hogy biztosan majd egy vagyonba kerül nekem, hogy megfizessem a szolgáltatást. Szerencsére kiderült, hogy nem is járhattam volna jobban! Köszönöm nektek!"

— Erika, Pécs

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.