Ingatlanértékesítői karrier
a Duna House csapatában

 

A Duna House-nál mindannyian arra törekszünk, hogy ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek szolgáltatásainkkal és a kollégáink nyújtotta szakmaisággal. Ha hiszel a minőségben, a szakmai profizmusban és úgy érzed, hogy könnyedén a szenvedélyeddé válhat az ingatlanozás, akkor a Duna House csapatában a helyed!
 

 

Hogy milyen előnyökkel jár, ha minket választasz?

  • Stabil, hosszú távú munkalehetőséggel várunk 20 éves ingatlanpiaci tapasztalatunkkal, közel 140 irodánkban országszerte.
  • Hivatást kínálunk, amely akár aktív szakmai karriered végéig biztos megélhetést hozhat.
  • Színes megbízásállományunknak köszönhetően használt és új ingatlanokkal is foglalkozhatsz, akár a luxus ingatlanok (Duna House Prime) szakértőjévé is válhatsz!
  • Akadémia 2.0 szakmai műhelyünk oktatói szakmát és gyakorlatban hasznosítható tudást biztosítanak számodra, továbbképzéseken, tréningeken fejlesztheted ismereteidet.
  • A Duna House egy csapatként segíti a legújabb kollégákat, támogatással, együttműködéssel és tapasztalt mentorokkal várunk.
  • A Duna House Karrierprogram a garancia arra, hogy kellő motivációd legyen folyamatosan fejlődni és egyre feljebb jutni a karrierlétrán.

 

Ha szereted a változatos munkavégzést, szeretsz emberekkel foglalkozni - és az emberek is szeretnek Téged - ha szeretnél segíteni az ügyfelek által elképzelt álmok megvalósításában, ne késlekedj! Csatlakozz hozzánk még ma!

JELENTKEZZ INGATLANÉRTÉKESÍTŐNEK


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.