Gyakornoki programunkban lehetőséget biztosítunk aktív felsőfokú tanulmányokat folytató diákoknak, pályakezdőknek a tapasztalatszerzésre, hiszen napjainkban alapvető elvárássá vált a munkaerőpiacon a releváns szakmai tapasztalat.


A gyakornok a programok során élesben is kipróbálhatja magát, olyan szakmai információkra tehet szert, melyekre a tanulmányai nem készítik fel, és a munka világába való betekintés során a munkafegyelem, az együttműködés és a határidők betartásának fontosságát is megismerheti.


Területek:

 • HR gyakornok
 • Marketing gyakornok
 • Pénzügyi, számviteli gyakornok

Amit nyújtunk:

 • Fiatalos csapat
 • Lendületes munkatempó
 • Szakdolgozat készítésben való támogatás és segítség
 • Betekintés az adott szakma területére
 • Lehetőség az elhelyezkedésre pályakezdőként

Elvárás:

 • Jó kommunikációs készség
 • Empátia
 • Jó helyzetfelismerő készség
 • Pontosság, precizitás

 


Interjú Kardos Krisztina marketing gyakornokkal

 

Miért jelentkeztél a DH-hoz?
 

Ideális gyakorlati helynek bizonyult, hiszen aktív marketing kommunikációt folytatott már akkor is. Érdekelt, hogy egy konzervatív piacon működő vállalkozás számára milyen lehetőségek vannak, milyen felületeket, médiát használ.

 

Miért szerettél nálunk dolgozni?
 

Egy fiatalos csapatban dolgozhattam, sok új embert megismerhettem. A sokoldalú és változatos feladatoknak köszönhetően soha nem unatkoztam, kipróbálhattam magam a marketing több területén is. Aminek nagyon örültem, hogy ha iskolával kapcsolatos dolgok miatt be kellett mennem a főiskolára, teljesen rugalmasan kezelték, ez igaz volt az államvizsgára való felkészülésre és a szakdolgozatírásra is.

 

Mit kaptál a DH-tól?
 

Mindig is érdekelt az online marketing és a gyakornokságom alatt alkalmam volt egy picit elmélyedni benne. Elsajátítottam ezen területen azt az alaptudást, amellyel online marketinges pozíciókat a későbbiekben meg tudtam pályázni, illetve el is tudtam vele helyezkedni. Emellett részt vehettem rendezvényszervezésben, cikkek írásban, adminisztrációban, valamint a vállalaton belül a franchise irodákkal való kapcsolattartásban.

 

Mennyire tudtad hasznosítani a nálunk szerzett tapasztalataidat a későbbi munkád során?
 

A Duna House-nál elsajátított online marketing ismereteknek köszönhetően az új munkám elkezdésekor biztos alappal rendelkeztem, amire támaszkodhattam. A későbbiekben részt vettem több vállalati oktatáson is ahol ezt a tudást még jobban ki tudtam bővíteni, így mindenképpen jó ugródeszka volt a DH.

 

Mennyire értékelték a későbbi munkáltatók a DH-nál megszerzett gyakorlatot?
 

Pozitívum volt, hiszen így nem kellett teljesen a legelejéről elkezdeni az oktatást.


 

Interjú Petz Júlia felnőttképzési és HR gyakornokkal

 

Miért jelentkeztél a DH-hoz?

Azért jelentkeztem a DH-hoz, mert már ez előtt volt szerencsém ingatlanértékesítőként is kipróbálni magam a cégnél, és már ekkor nagyon megfogott az a remek és közvetlen hangulat, ami jellemzi. A saját területén piacvezető, ez számomra szintén fontos.

 

Miért szerettél nálunk dolgozni?

Hogy miért szerettem a DH HR osztályán dolgozni? A 2 HR generalista miatt, viccet félretéve, minden pozitívum, amit el tudok mondani, a lányok hozzáállása miatt van: széleskörű, gyakornoki pozícióhoz képest nagy felelősséggel bíró munkák, jó hangulat, az a hozzáállás, vagyis hozzánkállás, hogy mi ott nem "a gyakornokok" voltunk, hanem teljesértékű munkaerőként tekintettek ránk.

 

Mit kaptál a DH-tól?

A DH-tól munkatapasztalatot és sok szép élményt kaptam.

 

Mennyire tudtad hasznosítani a nálunk szerzett tapasztalataidat a későbbi munkád során?

Jelentősen hasznosíthattam az itt tanultakat, jelenlegi munkám is az AC-kkel kapcsolatos, és ezt is a DH-nak köszönhetem, ugyanis itt ismertem meg jelenlegi főnökömet (mint szintén korábbi HR gyakornokot).

 

Mennyire értékelték a későbbi munkáltatók a DH-nál megszerzett gyakorlatot?

Mivel ez előtti egyéb tapasztalatom a HR területéről nem volt, az elsőszámú és egyetlenként tekintettek az itt töltött gyakornoki időmre. A későbbiek során is sokat fogom még kamatoztatni, mert jelenleg nem a vállalati HR területén tevékenykedek, de lehet, hogy a idővel még visszatérnék.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

A volt férjemmel közös lakásunk eladása kapcsán ismerkedtem meg Henriettel (Pusztai Henriett, Nagy Lajos király útja). A kapcsolatunk első perctől kezdve közvetlen volt, rögtön megtaláltuk a közös nevezőt, hasonló stílusúak vagyunk. Ennek köszönhetően a munkakapcsolatunk hamar egy jó barátsággá is alakult. Heni a jelenlegi lakásom megtalálásában is nagyon nagy segítség volt.

— Zsófia, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.