Jótékonyság (CSR)

 

A Duna House, évek alatt sok ezer családnak kereste és találta már meg álmai otthonát. 2010-ben úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy azoknak is segítsünk, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, a nehezebb sorsú gyermekeknek.

 

2010 végén ezért a Fészek Gyermekvédő Egyesület karácsonyfája alá varázsoltuk adományunkat, és adakozásunk 2011-ben is folytatódott. Gyermeknapon újabb adományt ajándékoztunk és Karácsonykor is számíthattak segítségünkre a kicsik. Természetesen tavalysem feledkezünk meg róluk, adományunk 2013-ban is ott volt a karácsonyfájuk alatt.

 

2013-ban újabb fába vágtuk a fejszénket, Franchise partnereinkkel összefogva a Duna House csatlakozott Európa legnagyobb karitatív kezdeményezéséhez, a MikulásGyárhoz, aminek hivatalos támogatója és felvevőpontja lett az ország 118 pontján. Több száz csomagot sikerült gyűjtenünk és átadnunk a MikulásGyárnak, bízunk benne, hogy 2014-ben is a támogatók között lehetünk.

 

2015 év végén kihasználva országos jelenlétünket nem csak a karácsonyt, de az újév kezdést is támogattuk a Fészek Gyermekvédő Egyesület gyermekei számára. Országos gyűjtésünkre nagyon sok felajánlás érkezett irodáinkba.


Természetesen nincs megállás, célunk, hogy minél több boldog mosolyt csaljunk a rászorulók arcára. Jótékonysági akcióinkról itt olvashat többet.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.