Jótékonyság (CSR)

 

A Duna House, évek alatt sok ezer családnak kereste és találta már meg álmai otthonát. 2010-ben úgy gondoltuk, eljött az idő, hogy azoknak is segítsünk, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, a nehezebb sorsú gyermekeknek.

 

2010 végén ezért a Fészek Gyermekvédő Egyesület karácsonyfája alá varázsoltuk adományunkat, és adakozásunk 2011-ben is folytatódott. Gyermeknapon újabb adományt ajándékoztunk és Karácsonykor is számíthattak segítségünkre a kicsik. Természetesen tavalysem feledkezünk meg róluk, adományunk 2013-ban is ott volt a karácsonyfájuk alatt.

 

2013-ban újabb fába vágtuk a fejszénket, Franchise partnereinkkel összefogva a Duna House csatlakozott Európa legnagyobb karitatív kezdeményezéséhez, a MikulásGyárhoz, aminek hivatalos támogatója és felvevőpontja lett az ország 118 pontján. Több száz csomagot sikerült gyűjtenünk és átadnunk a MikulásGyárnak, bízunk benne, hogy 2014-ben is a támogatók között lehetünk.

 

2015 év végén kihasználva országos jelenlétünket nem csak a karácsonyt, de az újév kezdést is támogattuk a Fészek Gyermekvédő Egyesület gyermekei számára. Országos gyűjtésünkre nagyon sok felajánlás érkezett irodáinkba.


Természetesen nincs megállás, célunk, hogy minél több boldog mosolyt csaljunk a rászorulók arcára. Jótékonysági akcióinkról itt olvashat többet.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

06 1 555 2222

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.