Szűcs Norbert Máté

Szűcs Norbert Máté

Ezüst fokozatú értékesítő?
4.53 pont ?
Rólam Értékelések Megbízásaim (3)
"Szűcs Norbert Máté vagyok, a Duna House hálózat Arany János utcai irodájában dolgozom. Számomra elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Nagyon fontosnak tartom, hogy mind a vevő és mind az eladó egy adás-vétel után maximális megelégedettséggel távozzon. A megbízásba vett ingatlanaimat rövid időn belül értékesítem, vevőim számára gyorsan találok igényeiknek megfelelő új otthont. Amennyiben profi kézbe adná az irányítást, várom szíves megkeresését!"

Elérhetőségeim

Értékelések

  • B. Milán
  • A legjobb a szakmában merem állítani! Nagyon kedves és segítőkész. Minden kérdésemre választ kaptam tőle, jól informált és felkészült! Bármikor kerestem mindig elérhető volt és segített. Mindenkinek csak ajánlani tudom Mátét ! Köszönök szépen mindent!
  • V. Mihály
  • Munkáját alaposan hozzáértően végzi el. Kedves és figyelmes. A belvárosi lakásunkra 2 nap alatt talált vevőt. Elégedettek vagyunk a munkájával. Köszönjük szépen!
  • K. Zsolt
  • Maximálisan elégedett vagyok. Kedves, alapos, hozzáértő. A személyes találkozás alkalmával türelemmel válaszolt kérdéseinkre. Szakmai tapasztalata alapján, felkészülten tájékoztatott a lehetőségeinkről, illetve az ingatlaneladás menetéről. A lakásunkat kevesebb, mint 1 hónap alatt sikerült értékesítenie.
  • E. Robert
  • Decemberben bíztuk meg Mátét, hogy segítsen értékesíteni a lakásunkat. Mindenben segített, bármikor zavarhatuk és mindenről tájékoztatott minket. A lakás értékesítése nem egészen 2 hónap alatt sikerült. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk Mátét! Köszönjük szépen.

Megbízásaim (3)

A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint
Kizárólagos
Eladó Lakás, Bács-Kiskun megye, Kecskemét - Belvárosi, 2 szobás, erkélyes, liftes lakás eladó!
29 900 000 Ft

Eladásra kínálunk a Belváros szívében egy jó kialakítású, 2 szobás, 47 négyzetméteres, erkélyes lakást, liftes társasházban!Az ingatlan konyha helyisége jelenleg irodának van... Tovább

Kizárólagos
Eladó Lakás, Bács-Kiskun megye, Kecskemét - Belvárosi 3 szobás, dupla erkélyes lakás eladó, garázzsal az árban!
49 900 000 Ft

Eladó Kecskemét abszolút belvárosában egy 82 négyzetméteres, dupla erkélyes, 3 szobás lakás.A nyílászárók alumínium tokos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az ingatlan dupla... Tovább

Kizárólagos
%
Eladó Ház, Bács-Kiskun megye, Ballószög - Eladó Hétvégi ház Ballószögben!
17 500 000 Ft
18 900 000 Ft

----------Kizárólag a DunaHouse kínálatában!----------Ballószögben eladó könnyűszerkezetes családi ház!Az ingatlan beton alapon áll, könnyűszerkezetes kivitelű. A szerkezet fából... Tovább

Szűcs Norbert Máté

Szűcs Norbert Máté

Ezüst fokozatú értékesítő
4.53 pont ?
Rólam Értékelések Megbízásaim (3)
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.