Magyar Katalin

Magyar Katalin

Arany fokozatú értékesítő?
4.79 pont ?

Elérhetőségeim

 • DH Franchise iroda címe: 1092 Budapest 9. kerület Ferenc körút 38.

Értékelések

 • K. K.Zoltán
 • "Magyar Katalinban egy végtelenül korrekt, szimpatikus és megbízható ingatlanközvetítőt, de elsősorban embert ismertünk meg. Korábban nem volt kapcsolatunk, tapasztalatunk ingatlanközvetítővel, és tulajdonképpen véletlenül találtunk egymásra. Kijelenthetjük, hogy a legjobb döntésnek bizonyult, hogy vele állapodtunk meg. Nem titok, hogy párhuzamosan más ingatlanossal is volt kapcsolatunk, de a közel negyedéves értékesítési időszak alatt csak Katalin volt aktív, ő hozott több érdeklődőt és végül azt a családot, akivel sikerült megállapodnunk. Szaktudása magas színvonalú, amelyhez mély emberismeret és empátia párosul, ami elengedhetetlen a sikeres üzletkötéshez egy ilyen kényes és alapvetően a bizalomra és a korrektségre épülő „terepen”. Az egész folyamat flottul, gördülékenyen ment, és nagyon sok terhet, ügyintézést, adminisztrációt is levett a vállunkról. Mindent megtett azért, hogy az eladás sikeresen létrejöjjön, ami be is következett. Különösen fontos, hogy meglátásom szerint az üzletkötéssel mindenki jól járt, egyik fél sem érezhette azt, hogy értékén alul adott el vagy értékén felül vásárolt. És ez a legfontosabb, vagyis hogy mindenki elégedett legyen és érezze, hogy jó vételt csinált. Még egyszer köszönöm a Duna House-nak illetve Katalinnak a kitartást, a profizmust és a sikeres, gyors és problémamentes üzletkötés érdekében tett erőfeszítéseket, és amellett hogy mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vele dolgozzon, munkájához további sok sikert és kitartást kívánok."
 • s. Gergely
 • Katalin kedves, több szempontot mérlegelő, sokat segítő, tapasztalt tanácsadó!
 • B. Tamás
 • Katalin alapos, készséges, messzemenőkig korrekt és tamogató, aki kedvességével is kitűnik az ingatlanközvetítők közül. Köszönjük.
 • B. Bea
 • Nagyon meg vagyok elégedve munkatársuk Magyar Katalin munkájával. Katalin személyében egy határozott, e mellett egy végtelenül empatikus embert ismertem meg. Kedves, udvarias volt az egész ügyintézés alatt. Betartotta ígéreteit pontos volt a személyes találkozóinkat illetően. Érdekeimet szem előtt tartva képviselt. Rövid idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Őt bízzák meg ingatlanjuk eladásával.
 • T. Margit
 • Magyar Katalinban egy okos, munkára, tanácsadásra mindig készen álló, magas e-q-val és i-q-val rendelkező ingatlan-értékesítőt ismertem meg.Köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettem őt.
 • Y. Oxana
 • Minden nagyon korekt; Magyar Katalin jól tudja és érti mire van szükségünk, segít szakmailag megbizható tanácsával.
 • B. Antal
 • Kedves, flexibilis, a kliens igényeire jól rá érző professzionális eladó.
 • T. Gábor
 • Köszönjük szépen segítségét mind lakásvásárlásunk, mind eladásunkban. A lakásom eladása kapcsán eredetileg nem szerettem volna ingatlanost megbízni, de az a lakás, amit feleségemmel kinéztünk hála Istennek Önhöz tartozott. Előtte már több lakást is megnéztük, de ahogy Katalin bemutatta nekünk és többször is készségesen fogadott minket, és minden szükséges információt azonnal meg tudott mondani vagy kiderített számunkra meggyőzött arról, hogy ha valakire rábíznám a lakásom eladását, akkor Ön lenne az. S mivel pont azt a lakást szerettük volna megvenni, amit Ön mutatott adta is magát a lehetőség, hogy összekapcsoljuk a kettőt, ami így is történt. A folyamat nem volt egyszerű, hogy mindent összehangoljunk a két lakás adásvételéhez, de hála Önnek és szakmai tapasztalatának, emberségének, ember ismeretének végül sikerült eladni a lakásomat, amiből meg tudtuk venni az új lakást. Ha valakiről azt lehet mondani, hogy született profi, akkor Ön az. Mindenféle szempontból maximálisan tudom Önt értékelni, és ha az ismertségi körömben valaki ingatlan adásvételben gondolkodik Önt javaslom.
 • H. Sándor
 • Kedves DH! A lakásom eladását szeretném megköszönni Önöknek! Korábban már volt kapcsolatom az irodájukkal, és a jó tapasztalat miatt most ismét a DH-t választottuk. A neten az értékelések alapján választottuk ki és kerestük meg Magyar Katalint. Mivel korábbi tapasztalatunk jó volt a DH-val és az első találkozáskor Katalin megnyerő és megnyugtató volt, kizárólagos értékesítés mellett döntöttünk. Az általunk magasra szabott eladási árat végig tartotta, és az általunk vártnál drágábban adta el a lakást. A határidőnk is megtartásra került, mikor a pénz megérkezett, kényelmesen, időben tovább tudtunk lépni egy másik ingatlan megvásárlásához. AZ egész folyamat bár rövid volt, mégis fontos, hogy Katalin ezt stresszmentessé tette számunkra. Semmit soha nem felejtett el, engem pedig mindig időben, mindenről tájékoztatott, egyszer sem kellett nekem őt keresnem. És pont azokra a dolgokra emlékeztetett, amiket én nem tudtam, vagy elfelejtettem. Katalin a gondot teljes mértékben levette a vállunkról, és a lakásomat úgy búcsúztattam, hogy az ellenértéke és a gyors továbblépés minden tekintetben kárpótolt. A Katalinnal való mindegyik kontakt – személyes, telefonos, email – kellemes, megnyugtató volt, igazán egy jó emlékem maradt kedves lakásom eladásáról. Találkoztam már számos ingatlanossal, és Velük is minden rendben volt, ám magasan Katalin volt a legjobb. Köszönöm Neki és Önöknek is a sikert!

Megbízásaim (6)

A kínálatomban lévő ingatlanok helyük szerint
A kínálatomban lévő ingatlanok értékük szerint
Kizárólagos
Eladó Telek, Pest megye, Szigetszentmiklós
99 000 000 Ft

Budapest déli agglomerációjában, közigazgatásilag Szigetszentmiklóson az M0-ás út közelében, ipari övezet mellett kínálunk eladásra, ipari, logisztikai vagy kereskedelmi tevékenység... Tovább

Kizárólagos
Eladó Lakás, Budapest 6. kerület
137 000 000 Ft

Eladó egy 4 szobás, 170 négyzetméteres nagypolgári lakás a Csengery utcában. Tovább

Kizárólagos
%
Eladó Lakás, Budapest 9. kerület
57 900 000 Ft
63 000 000 Ft

Egy szépen felújtott 4 emeletes épületben eladó ez az 1. emeleti 2,5 szobás lakás a Kálvin tér és a Fővám tér közvetlen közelében. A társasház Alapszabálya nem tiltja a rövidtávú... Tovább

Kizárólagos
%
Eladó Ház, Pest megye, Diósd
89 000 000 Ft
97 000 000 Ft

Eladó egy 2004-ben igényeses anyagokkal megépített egyszintes, dupla komfortos, 4 szobás családi ház Diósdon. A telek nagysága 1240 m2, a családi ház alapterülete 160 m2, a két gépkocsi... Tovább

Kizárólagos
Eladó Lakás, Budapest 8. kerület
75 500 000 Ft

A rendkívüli helyzetre tekintettel ONLINE ÉRTÉKESÍTJÜK ingatlanjainkat! Tovább

Kizárólagos
Eladó Lakás, Budapest 9. kerület
55 000 000 Ft

IX. Kerületben eladó egy Nappali+2 hálószobás, teraszos+ franciaerkélyes, konyhás,4. emeleti, liftes téglalakás. Tovább

Magyar Katalin

Magyar Katalin

Arany fokozatú értékesítő
4.79 pont ?
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.