.
Pálinkás Erika
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2209 Péteri
U0045563
Eladó
Családi ház
Prémium
78 600 000 Ft
2209 Péteri
4 szoba
100 m²
750 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tervezze meg otthonát!
2025 végén átadásra kerülő ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi ház (2 db) leköthető Péterin. (Péteri Budapesttől 25 perc autóval, 35 perc vonattal/busszal).
Szintszám: az építendő ház földszintes.
Házméret: min.100 nm (nettó!), ezen felül igény szerint. (A hirdetési ár 100 nm-re vonatkozik!)
Szobaszám: igény szerint
Fürdőszoba: 2 db
Telekméret: 750 nm
Az alaprajz, az igényeknek megfelelően kerül kialakításra, illetve bármely elképzelés, akár teljesen új alaprajz is tervezhető. A hirdetés látványterve és az alaprajzok a kivitelező előző munkáiból kerültek felhasználásra!
A ház ikerházként egy másik házzal együtt kerül megépítésre, mely ikerházak a gépkocsibeállók mentén érnek csak össze, tehát külön családi házként fognak funkcionálni, kerítéssel leválasztott külön telken, és a kivitelező gondoskodik a jogi leválasztásról is. (albetétesítés)
A kivitelezési ár tartalmazza a teljes (épületenként külön-külön) közművesítést, a tervezést és a (konyhabútoron kívüli) kulcsra kész családi házat egy 15 nm-es terasszal, egy 21 nm-es gépkocsi beállóval, járdával és kerítéssel.
Az építés az alábbi általános műszaki jellemzőket tartalmazza:
A ház 30 cm-es téglából épül, külső fala 14 cm szigetelést kap. Az aljzat szintén szigetelésre kerül, ahogyan a lábazat is. A padló fűtést hőszivattyú biztosítja, a műanyag nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel épülnek be, a külső ablakpárkányok mészkőből készülnek. A hidegburkolatok 6500 ft/nm, a melegburkolatok 5500 ft/nm, a beltéri ajtók 65000 ft/db áron történnek beszámításra. A fürdőszobák (az ajánlat két fürdőszobára szól) szaniterekkel és csaptelepekkel ellátva kerülnek átadásra, a falak festése diszperziós falfestékkel történik. A ház riasztóval történő ellátása a felszereltség része. Az épület járdával, a telek kerítéssel, tereprendezett módon kerül átadásra.
Ahogyan az alaprajz véglegesítését, úgy a szerkezetkész állapot után a burkolatok, szaniterek, és más beépítésre váró anyagok színét, minőségét is, a vevő határozhatja meg sőt, az alap felszereltségen túl, az egyedi igények megvalósítására (az elektromos redőnytől az okos otthonig) is van lehetőség.
Kitűnő ár-érték arány, rugalmasság, referencia. Teljes hitel és támogatás ügyintézés, valamint kedvezményes ügyvédi szolgáltatás!

Ha felkeltettem érdeklődését, várom hívását!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2024
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!