.
Dormány Kristóf
Briliáns fokozatú franchise partner
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2252 Tóalmás , 2252 Tóalmás, központ
M277010
Eladó
Családi ház
Prémium
15 600 000 Ft
2252 Tóalmás , 2252 Tóalmás, központ
3 szoba
68 m²
1055 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
15 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
***ALKALMI ÁRON ELADÓ 68NM-ES FELÚJÍTANDÓ, HOSSZÚ PARASZTHÁZ TÓALMÁSON, Pest vármegyében, 1055NM-ES TELKEN!***

A ház az 1930-as években épült, az utcafronti része vályog, a hátsó rész tégla falazatú. A ház felújítandó, a falakon több helyen ázásnyomok találhatók, ezek azonban mind jól javíthatók, apró felületi repedésekkel, de ezek nem szerkezeti hibák, a tető is jó állapotú, így kiváló alapanyagot nyújtanak a falusi életet szeretőknek, csak némi munka, kreativitás és szeretet kell hozzá.

A telken az összes közmű megtalálható, a víz jelenleg a nyárikonyhába van bevezetve. Fürdőszoba nincs, a kert végében hagyományos udvari WC található. A telek csatornázott is így az új tulajdonos könnyen, a telken belül átvezetheti a vizet és kiépítheti a szennyvízelvezetést a terveinek megfelelően. A gáz és a villany mind a főépületbe, mind a nyárikonyhába bevezetésre került.

A kertben mindennek jut hely, jelenleg egy kis virágágyás és egy szőlőskert található, de ez csak egy kis része a teljes teleknek. A művelést egy gyűrűs kút teszi még fenntarthatóbbá. Az udvaron garázs, számos ól, istálló, tároló is található, a hátsó épületszárny alá is van pincézve.

Tóalmás egy fejlődő falu Pest megyében, a fővárostól 65, Gödöllőtől 20 km-nyire fekszik. A ház a központtól csak pár percnyire, mégis egy csendes kis utcában található, közel a községházához és a művelődési házhoz. A közelben iskola, óvoda, bölcsöde, bevásárlási lehetőség, valamint templom is található.

A vételt az OTP Bank szolgáltatásaival támogatjuk. A tulajdoni lap tiszta, a ház per- és tehermentes, az összes rajta álló épület fel van rajzolva, így akár hitelre, CSOK Pluszra, Falusi CSOK-ra is tökéletes. De nem csak a pénzügyi, hanem az ügyvédi és adminisztrációs kérdésekben is számíthat ránk. Jöjjön el és nézze meg mielőbb ezt a pompás házikót, ne maradjon le róla.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1935
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
2 - Felújítandó
Épület belső állapota:
Nincs megadva
Fényviszonyok:
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Értéknövelő tulajdonságok
Komfort nélküli
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!