.
Zám Tibor
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2095 Pilisszántó
HZ099229
Eladó
Családi ház
Prémium
52 900 000 Ft
2095 Pilisszántó
3 szoba
55 m²
1343 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
9 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó ház csodás kerttel, meseszép panorámával!

Pilisszántó zöldövezeti részén!  Hatalmas, 1342 m2-es telken kínálunk eladásra egy minden igénynek megfelelő, 1+2 szobás takaros házat. Összkomfortos, cirkófűtésű lakás.  A hasznos alapterület 55 m2. A teljes bruttó alapterület 74 m2.
A beépíthetőség jelenleg 3%, az önkormányzat hivatalos értesítése szeint ez rövidesen 10%-ra emelkedik.
A szilárd tüzelés egy kandallóval helyreállítható, megőrizték a kéményt.  A kombi-cirko adja a melegvizet, de megőrizték az újszerű villanybojlert is. Minden közmű bekötve és a vezetékes víz mellett rákötve a csatornahálózatra is.  Saját fúrt kútja is van, ezt öntözésre használják. Egy hatalmas, több mint 12 köbméteres betonozott és zárt vízgyűjtő ciszterna egészíti ki az öntözőrendszert. 
A ház belül kifogástalan állapotú, azonnal költözhető (legfeljebb egy tisztasági festés szükséges). Kívül karbantartott, pedáns kis épület, felújított tetővel, amelyről az esővizet saját rendszer vezeti a ciszternába. Hatalmas külső terasz néz le három oldalról a völgyre, elképesztő panorámával. A szuterén szint egy 20 m2-es többfunkciós gazdasági helyiség. Mosókonyha, tározó, spájz, műhely, raktár egyben, illetve a kerthez egy külön WC-t is alakítottak itt ki.
A ház 1986-ban épült és 2019-ben teljes felújítson esett át.
A kertet nagy szakértelemmel művelték. Többféle szllva, kajszi-és őszibarackok, körte, alma, naspolya fák gondosan ápolva jósolnak bő termést. A virágok tárháza leírhtatlan, több tucat fajtájuk fellelhető, még télen nyílók is, Bougenvíliák, rhododendronok fikuszok valamint díszfák, cserjék és bokrok sokaságát találhatjál itt, töbféle kaktusszal kiegészítve. Nemrég készült el a ház oldalában egy sziklakert  bravúros botanikai megoldásokkal. A telek 1342 m2-es, füvesített, ápolt és gondozott, a kerítéseket díszcserjék és orgonasövény egészíti ki. 
A rezsi alacsony, a gázfogyasztás bőven velefér a kedveznényes kategóriába. A helyi közlekedést a Volánbusz járatai jelentik A kérdéseivel bátran keressen a hét bármelyik napján. Nézze meg és szeressen bele!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1986
Belső szintek száma:
1
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Értéknövelő tulajdonságok
Kertkapcsolat
Panorámás kilátás
Kültéri park
Öntözőrendszer
Összkomfortos
Kerékpár és motor parkoló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!