.
Németh Gyöngyi
Platina fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2886 Réde
HZ076977
Eladó
Családi ház
29 000 000 Ft
2886 Réde
4 szoba
113 m²
4014 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
4 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Családi ház Rédén,  4014 m2 területtel !

Réde központjában megvételre kínálok  egy tégla építésű családi házat, melyben 3 egész szoba, tágas, világos nappali, étkező, konyha, nagy méretű fürdőszoba található. Igen remek elosztású ingatlan, igény szerint, még plusz szobák kialakítására is van lehetőség.  Itt már bontani nem kell, csak építeni, szépíteni. Az ingatlan folyamatosan felújítás alatt áll, de jelenlegi állapotában is lakható. A jelenlegi tulajdonosok a tereket saját igényük szerint alakították, így lett egy modern elosztású családi ház, amely még mindig sok lehetőséget rejt.  Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott, az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, de a lehetőség adott gázkonvektorral történű fűtésre is. A víz- és a villanyhálózat cseréje 3 éven belül történt, ekkor történt az ipari áram bekötése is.  Nyílászárók még az eredetiek.

A telek mérete 4014 m2 , körbekerített ! 
Helyet kapott itt nagy melléképület, műhely, kazánház, istálló, pajta. Minden lehetőség adott egy kisebb gazdálkodásra.  Ipari áram van ! 

Az ingatlan Réde központjában található. A faluban óvoda és egy 8 évfolyamos művészeti iskola is működik. Bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, ATM, buszmegálló és az iskola is 150 méteren belül található.   Sok munkalehetőség van a falun belül is, de több munkásjárat közlekedik a településen át, többek közt az audis járat is. 

Réde falusi CSOK-ban érintett település. 

A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Credipass hitelcentrumunk bankfüggetlen és díjmentes teljes körű ügyintézéssel segíti ügyfeleit, a szerződés aláírásától, a kiutalásig. 

Hívjon, mutatom !Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1970
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Napfényes
Nézet:
Kert/belső kert
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
II
Víz:
Ingatlanban
Gáz:
Ingatlanban
Villany:
Ingatlanban
Csatorna:
Ingatlanban
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!