.
Kiss Tamás
Csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
HZ075112
Eladó
Családi ház
56 500 000 Ft
2235 Mende , Örök panorámás családi ház
3 szoba
76 m²
8467 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Természet kedvelők, nyugalomra vágyók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Mendén eladó egy 76 m2-es, 8467 m2-es összközműves, körbekerített telken lévő családi ház.

Kialakításra került három szoba, közlekedő, WC, fürdő, konyha+étkező, kamra. A szerkezetnek köszönhetően az elosztás könnyen alakítható. A ház 1977-ben épült téglából, 2015-től folyamatos felújításon esett át, ez évben a burkolatok, valamint a teljes villanyhálózat korszerűsítve lett. 2022-ben az összes külső nyílászáró cserélve lett három rétegű, hatkamrás nyílászáróra, valamint el lett látva redőnnyel, szúnyoghálóval. Az otthon fűtésére több lehetőségünk is van, vegyes tüzelésű, gáz kazán, hűtő-fűtő klíma, illetve a három kéménynek köszönhetően ízlés szerint építhetünk egyéb fatüzelésű fűtőtestet. A meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik, amely vezérelt áramra van csatlakoztatva, így csökkentve havi kiadásunkat, emellett ipari áram is kiépítésre került.

A fő épület mellett több mellék helység is áll a rendelkezésünkre, egy gépjármű beállására alkalmas garázs, pince, illetve egy nagyobb tároló. A kertben található egy hangulatos ásott kút is, amely könnyíti az udvar locsolását. Az ingatlant a hatalmas területe teszi varázslatossá, mivel egy domboldalon fekszik. A telek legmagasabb pontja és a ház között 60 méteres a szintkülönbség, ezáltal egy csodás panoráma tárul elénk, belátva az egész községet, környezetét. Az ingatlan három helyrajzi számmal rendelkezik, mely nagy része erdős rész. Ha nyugalomra vágyik, csak ki kell sétálni a telek végébe.

Amennyiben ön is a természet szerelmese, jöjjön el és tekintse meg az ingatlant, garantálom nem fog csalódni!

Ha elnyerte a tetszését, viszont nem rendelkezik a vételárral, nyugodtan forduljon hozzánk. Hitelszakértőink precízen és díjmentesen segítenek önnek!

Keressen bizalommal a hét bármelyik napján!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1977
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nézet:
Utca
Fűtés:
Gáz kazán,Vegyes tüzelésű kazán
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
GG
Értéknövelő tulajdonságok
Kamerák
Panorámás kilátás
Összkomfortos
Légkondícionáló
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!