.
Dr. Kapin Krisztina
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 4066 Tiszacsege
H480789
Eladó
Családi ház
Prémium
13 100 000 Ft
4066 Tiszacsege
3 szoba
69 m²
305 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó régió északkeleti részén, az élő Tisza bal partján, Tiszafüredtől északra, a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában helyezkedik el Tiszacsege. Jellemzője, hogy a polgári és a tiszafüredi tiszai hidak között egyedül itt lehet átkelni a folyón komppal, mely az egész folyóra jellemzően csak itt, nagy vízkerékkel rendelkezik, tehát nem kötélvezetésű.

A településen a mindennapi élethez szükséges hivatalok, boltok, vendéglátó helyek megtalálhatók. Van polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola, boltok, stb. Egész nyáron különböző rendezvények színhelye a kompnál, nemzetközileg ismert Halászcsárda és az előtte lévő tér.

A komphoz nem messze egy üdülőfalu épült, ahol sok utcában, nyaralók épültek. Ezek nagy része egész évben használt, téliesített, mivel ezektől 100 méterre egy gyógyvizű strand üzemel, ami most már az év minden szakában nyitva van és várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Az általam hirdetett ingatlan a gyógyfürdőtől 200, a kompkikötőtől mint egy 500 méterre található. Ez a terület vegyes besorolású (lakó és üdülő övezet). Itt zömében üdülő épületek találhatók. Előnye, hogy aránylag minden közel van. Tiszacsege Fő utcájára jellemző, hogy a boltok és hivatalok itt találhatók, nincs külön Fő tér és ezért az ingatlantól ezek pár perc sétára elérhetőek.

A lakóépület, mely nyaralónak is kiválóan alkalmas, beton sávalapra, tégla falazattal, fa gerendás födémmel, fa tetőszerkezettel, hullámpala fedéssel készült az 1980-as években. A jelenlegi tulajdonos nyaralóként használta, de a Földhivatali bejegyzésben lakóházként szerepel, ami megfelelően betölti a funkcióját. Ennek figyelembe vételével akár a falusi CSOK is elérhető.Az udvara egy barátságos kis belakható felület. Előnye, hogy sarki telek, így a porta két irányból is megközelíthető. Ami szükséges a napi élethez, minden elérhető közelségben van.

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza-tó közelségében, vagy az élő Tisza partján szeretnék szabadidejüket eltölteni, vagy az állandó ott lakásukat ezen a településen szeretnék megoldani.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, kérdése van, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A falusi CSOK támogatáson túl, a babaváró és egyéb más állami támogatás is igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszacsege #gyogyfurdo #setahajozas #teglahaz #piheenes #horgaszat
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1986
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!