.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5363 Nagyiván
H478880
Eladó
Családi ház
Prémium
17 100 000 Ft
5363 Nagyiván
5 szoba
184 m²
611 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
2 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb összefüggő vízfelülettel rendelkező tava. Az itteni növény- és állatvilág összehasonlíthatatlanul más, mint egyéb vizek. Többek között ezért is érdemes felkeresni országunk ezen gyönyörű tájegységét.

Nagyiván ezen régió Jász-Nagykun-Szolnok vármegye észak keleti szélén helyezkedik el, mely települést a Hortobágyi Nemzeti Park három oldalról ölel körbe. A Tisza-tó fővárosától, Tiszafüredtől 20 kilométerre található 1200 fős településen minden elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges. Van Polgármesteri Hivatal, Posta, Orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, gyógyszertár, élelmiszer és vegyes boltok. Munkalehetőséget biztosítanak a mezőgazdasági vállalkozások, Szent József idősek otthona, de a közelben lévő Tiszafüreden is megtalálja a munkahelyét, aki dolgozni szeretne. A közelben több gyógyfürdő is van, ahol gyógyulni és pihenni is tud.

A falu egy aranyos kis hely a Hortobágy szélén, mely települést az itt lakók a Hortobágy kapujaként emlegetik. Jellemzője, hogy a Fő utcán, szinte minden villanyoszlopon gólyák fészkelnek. Jelenleg több, mint 100 gólyafészek található, melyek mind "lakottak"!

Ennek a településnek a központjához közel ajánlok egy ingatlant, mely az adás-vételt követően azonnal beköltözhető, mert jelenleg nem lakja senki. A lakóház 1981-ben épült kockaház, mely a jelenlegi tulajdonos által többször át lett alakítva, bővítve és felújítva. Az épület a nyolcvanas éveknek megfelelően vas beton sávalapra, tégla falazattal, borított fa gerendás sár födémmel, fa tetőszerkezettel,sík pala fedéssel készült. Az építési vonalon egy melléképület is állt, melyet szintén felújítottak, bővítettek, összeépítették a fő épülettel az évek folyamán, így most már egy egységes egészet alkot a telken. A fő épületben található egy nagy nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, dolgozó szoba és két közlekedő. A melléképületben kialakítottak még egy szobát, konyhát, kamrát, mely helyiségek egy zárt folyosóról közelíthetők meg. Erről a folyosóról lehet megközelíteni a garázst is, melyre jellemző, hogy 3 autó befogadására alkalmas. A lakórészben konvektoros gáz fűtés üzemel, minden helyiség fűthető. Ezen túlmenően 3 db cserépkályha is van építve, melyek a szobákat és a nappalit fűtik. A két utcai nagyszoba közös falában lévő cserépkályha mind két szobában biztosítja a meleget. Ezt jeleztem az alaprajzon is. Azonban a nappaliban és a 3. szobában lévő kályhák igazi szép bútordarabok. Ezeket a tulajdonos ide terveztette egy Erdélyi mesterrel, aki a cserépkályha elemeit megtervezte, legyártotta és személyesen Ő építette.

Az évek folyamán többször fel lett újítva az épület. Az utolsó felújításkor az elektromos hálózat is cserélve lett réz vezetékezésre, valamint 3 fázis került bekötésre (380 V) . Jelenleg egy tisztasági meszelés után azonnal költözhető, hisz az összes külső nyílászáró a mai energetikai előírásoknak megfelelően műanyag, szigetelt üvegezésű, valamint a három szoba kivételével az összes helyiség pár éve lett padlólapokkal burkolva. A 3 szobában új, halszálkás kivitelben lerakott keményfa parketta található, melyeket még lakkozni sem kell, mivel azok is pár éve készültek. A lakótereket 2 irányból lehet az udvar felől megközelíteni. A kiskapun belépve a főépületen van a főbejárat, de az udvar felől a melléképületen át is be lehet jutni.

Figyelem!! Az idén januárban indult új falusi CSOK-ra alkalmas az ingatlan. Amennyiben igénybe szeretnék venni az állam által biztosított támogatásokat és a képek, valamint a leírtak alapján megtetszett az ingatlan, kérem keressen telefonon , egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni az jövőbeni álmai otthonát!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Hétvégén a Tiszafüredi irodánkban ügyeletet tartunk betérő, érdeklődő ügyfeleink részére!

#tiszatoregio #nagyivan #hortobagyinemzetipark #csaladihaz #nyugodtkornyezet #gyogyfurdokakozelben #elhetofalu
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1981
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Nincs
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!