.
Csábi Szilvia
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2132 Göd
H476420
Eladó
Családi ház
Prémium
59 900 000 Ft
2132 Göd
3 szoba
78 m²
783 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
12 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
***Csak Nálam***

-Az ingatlanról VIDEÓBEJÁRÁS készült, - Kérje üzenetben!-

Göd az északi agglomeráció gyöngyszeme, egy tüneményes kertváros a Duna mentén Budapesttől mindössze 20 perces autóútra, így annak biztonságot nyújtó közelében, de forgatagának zaját kizárva, csendes környezetet teremtve azoknak akik zöldbe ölelve képzelik Otthonukat.
Híres jó nevű iskoláiról, zsibongó Duna-partjáról, termelői piacáról, kézműves pékségeiről, csárdáiról. Páratlan természeti adottságai közé tartozik a Feneketlen-tó, kiserdő, a láprét, Erzsébetliget és a méltán híres Homoksziget!

Itt, a város Neveleki részén került eladósorba egy tüneményes CSALÁDI HÁZ. A Neveleki terület falusias bájú városrész, NINCS TÚLÉPÍTVE, szellős, nagy telkeken barátságos családi házakat, virágos előkerteket, útra hajló gyümölcs és díszfákat talál az idelátogató. Az itt lakók összetartóak, számos civil kezdeményezésű rendezvényük van és szívükön viselik a terület ügyeit.

A 90es években épült épület két szinten br.80m2-es, homlokzata dryvit palástot kapott, nyílászárói műanyagtokos thermoüveges ablakok így
FENNTARTÁSI KÖLTSÉGE ALACSONY, A HAVI KÖZMŰDÍJ NEM ÉRI EL A 40e Ft-ot!
Hőszabályozása kombi cirkókazánnal megoldott, tetősíkja tökéletes alap NAPELEMES RENDSZER KIÉPÍTÉSÉRE!
Földszintjén tágas előszoba, konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, nappali-étkező alkotják a helyiséglistát, emeleten 2 hálószoba, kádas fürdőszoba, közlekedőfolyosó került kialakításra.
Szinteltolásos épület, az enyhén dombos telek adottságait maximálisan kihasználva, egészséges előkerttel, tekintélyes hátsó udvarral melyben minden elfér, grillterasz, trambulin, játszótér, konyhakert, veteményes, és még mindig akad hely medencét állítani. Beállt felnőttnövényzettel, hatalmas egészségek fák mögé bújtatva, kúttal és tárolóépülettel!
Esztétikai felújításra, gondoskodásra vár, de jelenlegi állapota is lakható, tökéletesen szolgálja lakóit!
A ház mellett kialakításra került egy nagy tárolóépület, melyben a családi bicikliflotta és SUP felszerelés mellett bőven jut hely a kertgondozás kellékeinek, de remek lehetőség műhelynek, garázzsá alakítani, vagy kézműves/őstermelő tevékenységre is!

Jöjjön el, tekintse meg, ha zöld környezetbe vágyik, ha fontos az egészséges méretű kert, ha nem akar hatalmas alapterületet fenntartani és elég a 2 hálószoba, vagy nem retten vissza az átalakítástól!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1985
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!