.
Kollár Margit
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2081 Piliscsaba
H475817
Eladó
Családi ház
Prémium
330 000 000 Ft
2081 Piliscsaba
8 szoba
440 m²
1092 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
1 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Piliscsaba egyik leszebb lakóparkjában, eladó egy tóra néző 2 lakásos családi ház, ami egyben és külön is használható. Mind a két lakás külön mérőhellyel lett ellátva (víz, villany, gázóra). Az alagsorban lévő 3 állásos fűtött garázs, külön és egyben is használható. Az itt lévő iroda, konditerem 56 m2, valamint 2 tároló, fürdőszoba, ahol a mosógépek vannak elhelyezve, külön víz és villany vételi lehetőséggel.

A kisebbik lakás 3 szoba, étkezős konyha, kádas, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC-vel rendelkezik. A másik lakás földszinten hasonló kialakítással került megépítésre, azzal a megoldással, hogy innen lehet feljutni az emeletre.
Felső, tetőtéri szinten 3 nagyméretű szoba, egy kádas, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, bidé van, a hozzá tartozó közlekedővel. A szobákból közel 20 m2 terasz biztosítja a tóra néző csodálatos panorámát. Az épület két szélén 2x40 m2 tetőtéri rész található, tetősík ablakok beépítése, valamint hőszigetelés, gipszkartonozás, gépészeti kiállások elkészültek.

A lakópark bekerített, portaszolgálattal, napi többszöri teljes lakópark ellenőrzésével látja el az itt lakók biztonságát. Saját vasúti megállóval, a 10-es úton buszmegálló teszi könnyen elérhetővé a fővárost. A klasszikus jegyeket viselő, eladó épület kivitelezése 2002 tavaszán kezdődött, majd 2016-ben kapta meg jelenlegi állapotát, összesen 440m2 hasznos alapterülettel.

Az ingatlan felújítása 2022-ben elkészült. Külső homlokzat, emeleti terasz teljes újbóli szigetelése és burkolása, valamint korlátok cseréje, mázolása. Belső részbeni gépészeti munkák cseréje, falfelületek festése megtörtént. Napelem folyamatban van. A hozzá szükséges 3 fázisú villanyóra rendelkezésre áll. Kivitelezői költségvetés, árajánlat és szerződés aláírása megtörtént. Az épület fűtését 2db energiatakarékos kondenzációs kazán biztosítja a hidegburkolatok padlófűtés, a parkettás helyiségekben pedig állítható termosztáttal ami átlagos fogyasztás esetében nem haladja meg a kedvezményes mennyiséget. A hozzátartozó kémények új a mai előírásoknak megfelelő bélésezést kaptak.

Az épület ytong falazó téglából épült, külső dryvit hőszigetelő vakolattal. Az alagsorban vízlágyító berendezések biztosítják vízszűrőkkel a víz keménység meghatározását és tisztaságát valamint a gépészeti berendezéseket védi a vízkövesedéstől. Az ablakok hőszigetelt alumínium redőnnyel készültek, részben elektromos vezérléssel. Az elmúlt években az egész épületben riasztó és külső kamerarendszert építettek ki. Az épület lehetőséget ad, több generációs család nyugodt biztonságos együttélésére.

További bővítési lehetőség az új tulajdonosra vár. A kertben fúrt kút biztosítja a kert locsolását, a gépkocsi bejáratát pedig távvezérlésű kapuval látták el. A kertben több termő gyümölcsfa hozza évről évre a zamatos friss gyümölcsöt. A tóparti épület megnyugtató képet biztosít a teraszokról, és a nappalikból a tóra nyíló kilátással. Az előszobában, hálószobában beépített szekrények, a konyhában beépített bútor és gépek kerültek beépítésre.

Az ingatlan több funkciót is elláthat, akár rendelő, egyéb vállalkozás, többlakásos ingatlannak is átalakítható, de többgeneráció nyugodt kellemes életet is biztosítani képes.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2002
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
CC
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!