.
Kollár Margit
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2085 Pilisvörösvár
H474867
Eladó
Családi ház
Prémium
318 000 000 Ft
2085 Pilisvörösvár
4 szoba
256 m²
1440 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
3 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladásra kínálunk Pilisvörösvár legkedveltebb, újszerű kertvárosias részén rendkívül csendes de a központhoz még is közeli utcájában,exkluzív, kívül és belül egyaránt elképesztően színvonalas, mintegy 260nm-es újszerű, alapvetően 2005-ban épült de pár éve teljesen felújított, rendkívül nívós megjelenésű és csúcs színvonalú műszaki tartalommal bíró egy szintes családi házat. A ház megépítése során külön hangsúlyt helyeztek az élhető, nagyméretű, világos terek kialakítására, valamint minden helyiségben óriási nyílászárok biztosítják a természetes fényt.
Az utcafront irányába helyezkedik el a három állásos garázs ahonnan a házba is be lehet jutni. Hatalmas nappali, részben szeparált konyha és étkező együttes közvetlen fedett és egy másik nyitott teraszkapcsolattal, valamint négy szoba , két fürdőszoba, tárolók, gardrób és kazánhelyiség-mosókonyha beosztású.
A fűtés-hűtés hőszivattyús rendszeren keresztül történik, minden helyiségben saját állítási lehetőséggel, az összes nyílászáró korszerű, hőszigetelt műanyag, az árnyékolásukról minden esetben redőny szúnyoghálóval gondoskodik. A tetőre napelemek is felszerelésre kerültek. A hálószobákon kívül mindenhol drága, nagyméretű lapok a padlóburkolatok, az elképesztő méretű fürdőszobában jakuzzi és épített zuhany biztosítja a kényelmet.
A mesés, botanikus varázs kertben öntöző és csöpögtető rendszer illetve automata fűnyíró rendszer került kiépítésre, gyepszőnyeggel borított elképesztő örökzöldekkel tarkított.
Az egész ingatlan teljesen körbenapozott beleértve a házat is. Nagyon kellemes, exkluzív, nagyvonalú és harmonikus érzés az ingatlanban lenni.
Ha kimondottan hangulatos, rendkívüli adottságokkal bíró, csendes de mégis újszerű kertvárosias környezetben keres világos és nagyon színvonalas megjelenésű és kialakítású, csúcs minőségű, modern, újszerű, egy szintes házat lenyűgöző kerttel, akkor bizton állíthatom, hogy megtalálta amit keresett.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2005
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!