.
Gémesné Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5321 Kunmadaras
H474425
Eladó
Családi ház
Prémium
8 500 000 Ft
5321 Kunmadaras
2 szoba
114 m²
2293 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kunmadaras Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, a Tisza-tótól, Tiszafüredtől mintegy 24 km-re Karcag felé található. A település közvetlen szomszédságában van a Hortobágyi Nemzeti Park a maga különleges és lenyűgöző állat és növényvilágával! A nagyközségnek jelenleg 5300 fő lakosa van. Országosan híres rendezvényei a volt katonai repülőtér beton kifutópályáján évente többször megrendezett autós és motoros gyorsulási versenyek. Ezekre a rendezvényekre minden felől érkeznek érdeklődők, akik ezen sportok szerelmesei.

A településen óvodák, iskolák működnek. A mindennapok bevásárlásait több szupermarket is biztosítja.
Kunmadaras közvetlen környezetében, 10 km-en belül három gyógyvizes fürdő is megtalálható, Berekfürdő, Tiszaörs-fürdő és a Kunhegyesi strand. A pihenni vágyóknak jó lehetőség, nem beszélve arról, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park is a település határáig ér.

Ezen a folyamatosan fejlődő településen kínálok eladásra egy családi házat, közel 2300 négyzetméteres telken. Az lakóépületet a 60-as évek elején, masszív tégla alapra, szigeteléssel ellátva, vályog falazattal, fagerendás borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel építették szakszerűen. Benne két szoba, konyha, kamra lett akkor kialakítva, valamint az akkori kornak megfelelően az épület előtt oszlopos tornáccal. A későbbiekben a tornác eleje be lett építve és ennek egy részében egy minden igényt kielégítő fürdőszobát alakítottak ki. A kamra alatt egy kb. 10 nm-es pince áll, ennek a lejárója a teraszról nyílik. A kamra nagy, tágas és ebből lehet felmenni a padlásra is. A lakóház fűtése gázkonvektoros, de az utcai szobában áll egy használható cserépkályha is.

A nagy telken áll még az utcafrontra, hosszában épített, szintén lakásként is használható épület, melyben konyha, szoba és kamra áll rendelkezésre. Mivel régen a tulajdonosok állattartással foglalkoztak, így áll még a portán egy istálló és más állattartó épületek.

A telek mérete és adottságai lehetővé teszik a megosztást is, így akár befektetésre is alkalmas.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Kunmadarason a falusi CSOK és a meglévő állami támogatások elérhetőek!

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!

#tiszatoregio #kunmadaras #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdok #tobbgeneraciosingatlan #lakoingatlan
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Telken belül
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!