.
Németh Botond
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 1014 Budapest 1. kerület
H472980
Eladó
Lakás
Prémium
223 698 000 Ft
1014 Budapest 1. kerület
3 szoba
75 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
13 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
EGYEDILEG ÚJÁÉPÍTETT 3 szobás lakást kínálunk eladásra a történelmi várnegyedben LENYŰGÖZŐ PANORÁMÁVAL.

Eladásra kínálunk egy igazán különleges lehetőséget a budai Várnegyedben!
Ez a gyönyörű lakás az egyik legrégibb és legexkluzívabb környéken található, ahol a múlt idézi a luxust és a történelmet.

Emeletes, zártudvaros városi palota. Mai formáját az 1891-ben, 1908-ban, majd 1923-ban elvégzett átépítések és bővítések során nyerte. Földszinti falaiban ennek ellenére ma is őriz középkori maradványokat az utcai szárnyban, bár az épület külső megjelenése ma neobarokk jellegű. A századfordulón gróf Zichy Géza zongoraművész és zeneszerző tulajdonában volt, később a két világháború között gróf Sigray Antal németellenes politikus lakta (Erre emléktábla hívja fel a figyelmet. A ház kapuja fölött a Sigray-címer látható.)

Az ingatlan EGYEDILEG ÚJÁÉPÍTETT, így a modern kényelem és a történelmi hangulat tökéletes egyvelegét kínálja. Az épület maga is történelmi jelentőséggel bír, hiszen a XIX. században épült, és azóta is a város szívének egyik legcsodálatosabb részeként ismert.

A második szint viszonylag újonnan, az 1970-es években került ráépítésre, melyen ez az egyedülálló luxuslakás is található.

Ez a mesés 75 négyzetméteres PANORÁMÁS otthon egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének egy modern és elegáns lakóhelyet maguknak a legjobb környéken.

A dupla légkondicionálóval rendelkező lakás tágas és világos, mely egy hálószobából, dolgozószobából, egy tágas nappaliból, egy modern konyhából, valamint két fürdőszobából áll. A beépített gardróbhelyek sok tároló lehetőséget biztosítanak, így mindig rendezetten tarthatja otthonát.

A szobák ablakai mind DÉLI FEKVÉSŰEK, melyekből lenyűgöző kilátás nyílik a budai hegyekre. A kellemes reggelek és romantikus esték tökéletes helyszínét biztosítja.

Az ingatlan a LEGMAGASABB MINŐSÉGET KÉPVISELI, a legmodernebb kényelmet biztosítva tulajdonosa számára.

A budai várnegyedben élni számtalan előnnyel jár. Kényelmesen sétálhat a közeli múzeumokhoz, galériákhoz és éttermekhez.
A környék kulturális és gasztronómiai látnivalókban bővelkedik, így mindig talál valami érdekeset a szabadidejében, emellett könnyen elérhető tömegközlekedéssel a város más részei is.

(A képen lévő bútorok látványtervek, melyek alkalmazásával az ingatlan még otthonosabbá válik.)

Ez a lakás valóban az ideális választás azoknak, akik a luxust és a kényelmet keresik egy kivételes környezetben.
Nem csak egy hely, hanem egy életstílus várja új lakóját a Budai Várnegyedben.
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
5 - Nagyon jó
Építés éve:
1969
Emelet:
2
Emeletek száma:
1
Lift:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Panoráma
Tájolás:
D
Fűtés:
Gáz cirkó
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!