.
Gémesné Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 5300 Karcag
H472911
Eladó
Lakás
Prémium
18 100 000 Ft
5300 Karcag
2 szoba
58 m²
Panel
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
10 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Karcag városa Szolnok és Debrecen között, a 4-es fő közlekedési út és a 100-as vasútvonal mellett helyezkedik el, a két vármegyeszékhely között pontosan fél úton. A történelmi, kb. 20.000 fős, folyamatosan fejlődő városban a bölcsődéktől a középiskolákig minden oktató jellegű létesítmény megtalálható. Mivel regionális központ, így a környék településeinek lakossága itt tudja intézni az ügyes-bajos dolgait is. Ezen felül itt található a Kátai Gábor kórház is, ami közel 100.000 ember egészségügyi ellátását biztosítja.

A városban és ahhoz közeli településeken több gyógyfürdő is található, ahol kezelések is felvehetők. A helyi gyógyfürdő pár éve lett felújítva, ahol már télen is igénybe vehetők a szolgáltatások. A gyógyfürdő szomszédságában egy nagy park lett kialakítva, melynek az átadása folyamatban van. Itt lett kialakítva egy nagyon hangulatos pihenő park játszótérrel, kerékpáros ügyességi pályával, stb, valamint itt lett megépítve a 2015-ös Milánói Világkiállításon Magyarországot képviselő Sámándob, mely egy nagyon szép színfoltja lesz ennek a pihenő területnek.

Ebben a folyamatosan fejlődő városban kínálok eladásra egy lakótelepi, 2 szobás, 58 négyzetméteres, hűtő-fűtő klímával felszerelt, gáz konvektoros fűtéses,3. emeleti panellakást. Az ingatlan jelenleg is lakott, de a tulajdonos hamar el tud költözni. A lakáshoz a földszinten közös tároló és csak a lakáshoz tartozó külön tároló is van.
Az elmúlt években fel lett újítva, ekkor az összes nyílászárót műanyagra cserélték. Ekkor a fürdőszobát és az elektromos hálózatot is kicserélték. Nagyon hangulatos megoldás, hogy a nappali szoba és az étkező közötti ajtót egy vállalkozó által méretre gyártott szép, üvegezett tolóajtóra cseréltek, mely a teret nagyban kihasználhatóvá teszi.

Amennyiben Karcagon kényelmes, két szobás, nagyon jó elhelyezkedésű társas házi lakást keres, ezt nyomatékosan ajánlom. Ha a leírtak, valamint a fotók alapján el tudja képzelni a következő években az életét egy gazdaságosan üzemeltethető lakásban, akkor ez legyen az. Hívjon fel, egyeztessünk időpontot és személyesen megmutatom az ingatlant.

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Hétvégén a Tiszafüredi irodánkban ügyeletet tartunk betérő, érdeklődő ügyfeleink részére!#tisza-toregio #karcag #pihenesilehetoseg #gyogyfurdo #panellakas
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
4 - Jó
Építés éve:
1985
Emelet:
3
Emeletek száma:
5
Lift:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Van
Nézet:
Panoráma
Tájolás:
DNY
Fűtés:
Gázkonvektor
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!