.
Gémesné Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5300 Karcag
H472670
Eladó
Családi ház
Prémium
11 600 000 Ft
5300 Karcag
2 szoba
46 m²
1054 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Karcag városa Szolnok és Debrecen között, a 4-es fő közlekedési út és a 100-as vasútvonal mellett helyezkedik el, a két vármegyeszékhely között pontosan fél úton. A történelmi, kb. 20.000 fős, folyamatosan fejlődő városban a bölcsődéktől a középiskolákig minden oktató jellegű létesítmény megtalálható. Mivel regionális központ, így a környék településeinek lakossága itt tudja intézni az ügyes-bajos dolgait is. Ezen felül itt található a Kátai Gábor kórház is, ami közel 100.000 ember egészségügyi ellátását biztosítja.

A városban és ahhoz közeli településeken több gyógyfürdő is található, ahol kezelések is felvehetők. A helyi gyógyfürdő pár éve lett felújítva, ahol már télen is igénybe vehetők a szolgáltatások. A gyógyfürdő szomszédságában egy nagy park lett kialakítva, melynek az átadása folyamatban van. Itt lett kialakítva egy nagyon hangulatos pihenő park játszótérrel, kerékpáros ügyességi pályával, stb, valamint itt lett megépítve a 2015-ös Milánói Világkiállításon Magyarországot képviselő Sámándob, mely egy nagyon szép színfoltja lesz ennek a pihenő területnek.

Ebben a nagyon hangulatos városban, annak az egyre népszerűbb kisvénkerti részén kínálok eladásra egy 1986-ban , beton sávalapra, téglából épített, fa tetőszerkezetű, cseréplemez héjazatú kis családi házat, mely 2017-ben teljes körűen fel lett újítva. A 2017-es átalakításakor nyerte el jelenlegi formáját. Ekkor új elektromos és vízhálózat, új fürdőszoba, új borítású tetőszerkezet épült. Ekkor a fő épületre 10 centiméteres külső szigetelés került és azt nemes vakolattal zárták le. A nyári konyha épülete könnyű szerkezetű, fa vázas, OSB lappal épített falazattal készült, cseréplemez fedéssel, melyre kívülről 5 centiméteres szigetelés került, szintén nemes vakolat borítással. Ebben az épületben van egy furt kút is, melyről a kert öntözése megoldható. A lakóépületben a városi vízmű által szolgáltatott ivóvíz rendszer van kiépítve. Minden nyílászárót kicseréltek, melyek fából készültek, szigetelt üvegezéssel. A lakóépület tetőtere is ekkor lett beépítve, melyben egy 16 négyzetméteres hálószoba került kialakításra. A lakóépület fűtéséről a konyhában épített cserépkályha, valamint 2 db fűtő-hűtő klíma gondoskodik. A klímák nagyon hatékonyak és gazdaságosak, mivel az olcsóbb H tarifával működnek. Az épület energia igénye minimális, nagyon gazdaságos.


Amennyiben az eddig olvasottak felkeltették a figyelmét és érdekli egy kis alapterületű, de nagyon gazdaságosan üzemeltethető lakóház, mely nagyon nyugodt környezetben található, kérem keressen a +36 70 4543696-os közvetlen telefon számomon. Ekkor tudunk egyeztetni egy időpontot és meg tudom mutatni az ingatlant és meggyőződhet az általam leírtak valódiságáról!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Hétvégén a Tiszafüredi irodánkban ügyeletet tartunk betérő, érdeklődő ügyfeleink részére!

#tiszato #nagykunsagfovarosa #karcag #gyogyfurdok #samandob #pihenes #lakohaz #nyugodkornyezet
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1986
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!