.
Balassa Anita
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2319 Szigetújfalu
H470816
Eladó
Családi ház
Prémium
47 000 000 Ft
2319 Szigetújfalu
4 szoba
100 m²
1050 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
9 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Szigetújfalu csendes kertvárosi részén eladó egy 1050 nm-es összközműves telken lévő, 2003-ban ytong téglából épült nettó 100 nm alapterületű, bruttó 145 nm-es családiház + gazdasági épületek.
A telek utcafronti szélessége 18 m. A ház kívülről 5 cm-es dryvit szigeteléssel rendelkezik a lakórészeken, tetőfedése agyag cserepes. A nyílászárók fa és műanyag vegyesen. A ház belmagassága 5 m-es, ötletes galériás megoldással 2 szintes.

A ház belső kivitelezése jelenleg nem 100%-os és még jól alakítható. Jelenleg a következő helyiségek funkcionálnak: étkező, konyha, fürdőszoba, 2 WC (egyik a fürdőben), 3 szoba (egyik az emeleten). A galérián is kialakítható egy kisebb fürdő, illetve ha több szoba szükséges, beépíthető.

A fűtésről kombi gázcirkó gondoskodik padlófűtéssel. A felső szinten a radiátorok kiállásai megvannak a radiátorokkal együtt, de nem kerültek beüzemelésre. A biztonság kedvéért egy vegyes tüzelésű kazán is van, illetve a nappaliban kandallóval is ki lehet egészíteni a fűtést. A ház hűtéséről klíma gondoskodik.

A ház déli és nyugati fekvésű, a nappaliból közelíthető meg a 17,6 nm-es terasz.

A gazdasági épületek funkciója eredetileg autószerelő műhely volt, de használható garázsként, vagy egyéb vállalkozásra is alkalmas. A műhelyek ( 37 nm és 39 nm ) jelenleg karosszéria műhelyként funkcionálnak, polcozottak, az egyik szerelőaknával és motorkiemelővel ellátott.

Van a faluban általános iskola, óvoda + bölcsőde, 2 háziorvos, fogorvos, védőnő, polgármesteri hivatal, boltok, közösségi tér, sportpálya.
A HÉV kb. 15 perces sétával, vagy busszal közelíthető meg, a buszmegálló 200 m-re van.

Falusi CSOK igényelhető.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2003
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Udvar
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!