.
Gémesné Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5321 Kunmadaras
H470249
Eladó
Családi ház
Prémium
4 300 000 Ft
5321 Kunmadaras
3 szoba
110 m²
2616 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
9 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kunmadaras a Tisza-tó régióban, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északi részén, Tiszafüredtől és a Tisza-tótól délkeletre, attól 25 kilométerre helyezkedik el a Hortobágyi Nemzeti Park ölelésében. Ez a pár ezer fős település híres arról, hogy egy volt szovjet katonai repülőtér üzemelt itt a rendszerváltásig. A repülő teret jelenleg különböző technikai sportok kedvelői használják országos versenyek lebonyolítására.

A településen a minden napi élethez szükséges feltételek biztosítottak (polgármesteri hivatal, óvodák, iskolák, orvosi rendelő, több bolt, gyógyszertár, stb). A közelben több nagy város elérhető, úgy mint Karcag, Kunhegyes, Tiszafüred. 10 kilométeres körzetben 3 gyógyfürdő is található, melyek minden évszakban fogadják a pihenni és gyógyulni vágyókat. Ezek a nemzetközi hírű Berekfürdő, Kunhegyes és Tiszaörs-fürdő csendes, nyugodt kis strandjai.

Kunmadaras megközelíthető több irányból a 34-es főközlekedési úton, vagy a Karcag-Füzesabony között közlekedő vasúton. Aki a puszta szépségét, állat és ősi növényvilágát kedveli karnyújtásnyira elérheti akár gyalog, vagy kerékpárral is.

Az adott ingatlan ezen a hangulatos kis településen, a központ közvetlen közelében, nyugodt, csendes utcában helyezkedik el. A 30-as évek elején, az akkori kornak megfelelően tégla alapokra, 60 cm vastag vályog falazattal, kis cserép fedéssel készült. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően aránylag jó állapotban van, de erősen felújítandó. Az ingatlanra be van kötve a víz, 380 voltos 3 fázisú elektromos csatlakozás. A gáz szintén be van kötve, konvektoros fűtés ki van építve, de a gázmérőt leadták a szolgáltatónak, mivel a ház hosszú évek óta lakatlan.

Nagy lehetőségek vannak ebben az ingatlanban. A telek 2616 négyzetméter, melynek nagy része termő gyümölcsfákkal van telepítve. Többek között barack, szilva, körte, alma, meggy és ezen gyümölcsök különböző fajtái. A gyümölcsös részen található egy fúrt kút, mely biztosítja a gyümölcsfák és a konyhakerti növények öntözéséhez a friss vizet.

Ha felkeltettem érdeklődését , kérem keressen az elérhetőségeimen, hivatkozzon a H470249 regisztrációs számra és egyeztetés után meg tudom mutatni. A személyes megtekintés alkalmával már könnyen eljátszhat a gondolattal, hogy milyen csodás porta alakítható belőle, így talán a régi fényében pompázhat újra.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!
A Magyar állam részéről az ingatlanok felújítására biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.
Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!#tisza-to #kunmadaras #hortobagy #gyogyfurdo #pihenes #gyumolcsfa #gyumolcsoskert
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1930
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Tégla
Energetikai besorolás:
Nincs megadva
Víz:
Telken belül
Gáz:
Telken belül
Villany:
Telken belül
Csatorna:
Utcában
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!