.
Kerdy Szilvia
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Lakás 1133 Budapest 13. kerület
H469564
Eladó
Lakás
Prémium
53 900 000 Ft
1133 Budapest 13. kerület
1 szoba
57 m²
Tégla
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
15 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Remek lokáció a XIII. kerületben, eladó az Ipoly utcában egy 63 nm-es teljes felújítást igénylő lakás. Kívülről a ház homlokzata teljesen felújított a ház belső részei felújítás alatt, nagy részben elkészült. A lakásba ahogy beérünk találunk egy téli kert jelleggel egy fogadó teret, mely a ház közös részéből lett hivatalosan leválasztva és örökhasználatra a lakáshoz tartozik, tovább haladva egy előszobába érünk, innen tudunk a konyhába lépni, ami a későbbiek folyamán hálóvá alakítható ez a helység a kis télikerttel együtt a ház közös zöld kertjére néz. Az előszobából nyílik egy kis kamra és ahogy haladunk beljebb nyílik egy hall és ebből nyílik a fürdőszoba is. A lakásnak egy nagy a nappalival rendelkezik és itt találunk egy alkóvot is. A nappali DNY-i fekvésű, világos.
Az utca egyik végével szemben találjuk a Lehel piacot a másik végén a Dunához tudunk lesétálni. A lakás a nemrégiben átadott Thurzó park közelében található, így a park tökéletes kiegészítése az itt lakók kikapcsolódásának.

Amit feltétlenül meg kell említeni, hogy a közlekedés tökéletesen egyszerű ezen a környéken, könnyen elérhetőek a városi Egyetemek, itt jár a 15-ös a 75-ös és 76-os busz illetve a 3-as Metro!

Kérem tekintse meg az ingatlant, amennyiben felkeltette az érdeklődését-
Mutass többet
Általános adatok
Ingatlan állapota:
2 - Felújítandó
Építés éve:
1930
Emelet:
Félemelet
Emeletek száma:
1
Lift:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Parkolás:
Nincs
Erkély/Terasz:
Nincs
Nézet:
Utca
Tájolás:
DNY
Fűtés:
Gáz cirkó
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!