.
Horváth István
Csoportvezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 8747 Garabonc
H468623
Eladó
Családi ház
Prémium
30 000 000 Ft
8747 Garabonc
3 szoba
74 m²
4321 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
7 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Zalakaros szomszédságában, a Balatontól alig 29 km-re, Garabonc településen kínálom megvételre ezt a felújított, bruttó 90 nm-es családi házat.
Az épületben 2 különnyíló szoba, konyha, nappali-étkező, fürdőszoba-Wc, előszoba helyiségek találhatóak, valamint tartozik hozzá egy 3 nm-es fedett terasz, a terasz alatt egy kis tároló.

A ház villamossági és vízhálózatának teljes körű felújítása az elmúlt években megtörtént. A két szobában és a konyhában laminált padlóburkolatot találunk, a többi helyiségben járólap van. Korszerű, hőszigetelt műanyag bejárati ajtó és hőszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre, utóbbiak redőnyökkel ellátottak.
Gázcirkó-fűtési rendszert alakítottak ki, radiátoros hőleadással, de amennyiben fatüzeléssel kíván az új tulajdonos az otthon melegéről gondoskodni, a régi kéményeket is megtaláljuk (visszabontva a tetősíkig).
A tetőszerkezet is megújult, a lécek cseréje, pótlása, erősítése megtörtént, fóliát és új cserép héjazatot kapott.

A hatalmas, 4 321 nm-es telek rendezett, a kertben veteményezésre/gazdálkodásra alkalmas terület van. A teljesség igénye nélkül találhatunk: diót, fügét, almát, málnát, epret, egrest.

Garabonc Zala megyében Nagykanizsától észak-keletre, Zalakaros szomszédságában, a Kis-Balaton dél-nyugati partján fekszik.
Garabonc természeti kincseihez tartozik a Bándikuti-forrás, melynek iható vize régóta biztosítja a szőlőhegyen dolgozó emberek ivóvízszükségletét.
A garabonci Bajkostetőről csodálatos látvány tárul elénk a Kis-Balatonra.
A falut keleten a Kis-Balaton nádvilága, nyugaton szőlőhegyek övezik, a védett természeti területek közé sorolandó.
Már a középkorban jelentős volt a szőlőművelés és a bortermelés a környéken. Az aranyérmes borok a helység szerencsés földrajzi fekvésének és a helybeliek szakértelmének egyaránt köszönhetőek. A szőlőhegyen tevékenykedő borászok egy része vendéglátással is foglalkozik, több pincénél van lehetőség borkóstolásra.
A település természeti környezete miatt nem véletlenül kedvelt a külföldiek körében is.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és ha tetszik, tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1970
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!