.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5350 Tiszafüred
H468275
Eladó
Családi ház
Prémium
19 900 000 Ft
5350 Tiszafüred
2 szoba
46 m²
850 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó! Részlegesen felújított autentikus parasztház Tiszafüreden.

A Tisza-tó fővárosában a központhoz közel, csendes utcában kínálok eladásra egy stílusosan felújított autentikus parasztházat. Tiszafüred, város az Észak-alföldi régióban, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Tiszafüredi járásában. A Tisza-tó turisztikai régió központja, a „Tisza-tó fővárosa”. Az ingatlanok keresettsége és forgalma okán a tavat a média „Új Balatonként” is említi.
A ház lehetőséget ad a nagyváros zajától távol ám komfortos környezetben történő kikapcsolódásra. Az eredeti és korához képest karban tartott épület vályogból épült. Azok számára, akik ismerik jellegzetességeit tudják, időutazásuk mellé nyáron kellemes hűvös télen pedig meleg, védelmező lakótereket kapnak cserébe.
A főbejárathoz akár az utcafrontról a verandán áthaladva vagy a kert felől juthatunk el. Az eredeti épület nem túl nagy de minimális átalakítással mégis sikerült komfortossá tenni. A telek mérete okán a beépítési lehetőséget figyelembe véve további fejlesztésekre is kiválóan alkalmas.
A városi strand kb.1500 a Tisza parti szabadstrand pedig 1000 méterre van az ingatlantól, de pár perces sétával akár a belváros vagy a nagyobb bevásárló központok is elérhetőek. Az ingatlan vételára nem tartalmazza a képeken látható berendezést. Ezek a vétel folyamán megegyezés tárgyát képezik.
Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

#tiszafured #autentikus #befektetes #elado #tiszato #nyaralás #falusiturizmus #horgaszat #vizitura #strand #gyogyfurdo #kerekparoscentrum #relax #halasnapok #idegenforgalom #pihenes #kiemelt #elonyos #termeszetes #elerheto #egyedi #jokozlekedes #csendes #epites
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1930
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!