.
Dr. Wimmental András
Irodavezető
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 1224 Budapest 22. kerület
H468088
Eladó
Családi ház
Prémium
109 990 000 Ft
1224 Budapest 22. kerület
6 szoba
158 m²
874 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
18 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Budatétény, Baross Gábor-telep városrész ideális azok számára, akik élhető, csendes és zöld környezetben szeretnének élni, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi szolgáltatások nyújtotta kényelemről sem. A régi, hangulatos utcák egyedi atmoszférája hozzájárul ahhoz, hogy az itt élők még inkább otthon érezzék magukat. A Baross Gábor-telep eredetileg üdülőtelepnek épült, kihasználva Budapest közelségét és a természet adta szép környezetet.

Ha olyan lehetőséget keres, ahol kellemes, barátságos szomszédságban, nyugodt környezetben alakíthatja ki családja számára az otthont, akkor válassza ezt a budatétényi családi házat!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÁS
A XXII. kerület Budatétény, Baross Gábor-telep városrész egyik történelmi utcájában, felújítandó állapotú, nettó 158 m2, bruttó 172 m2-es téglából épült, körbejárható, 874 m2-es telekkel rendelkező, emeletes, plusz tetőtérbeépítéses, 7 hálószobával, 2 konyhával, 3 fürdőszobával rendelkező tágas családi ház eladó. Szintenként külön bejárat, de a belső lépcső is visszaalakítható. Akár többgenerációs családi házként, akár több lakásként is kényelmes otthonná válhat, lehetőséget adva a nyugodt együttélésre és megőrizve a saját privát területeket.

HÁZ
Az épület a 60-as években épült lapostetős egy emeletes otthonként, majd újabb szint került ráépítésre a 80-as években.
Az ingatlan jelenleg is lakható állapotú, de felújítás esetén belső kialakítása teljes mértékben az új tulajdonos preferenciáitól és terveitől függ. A korábbi belső lépcső visszalakítása is lehetséges. A földszinti terület a lakófunkción túl is kreatív módon kihasználható, például garázsként, wellness-részlegként vagy háztartási helyiségként.
Az emeleti szintek elhelyezkedő szobák, lakóterek ideálisak lehetnek a mindennapi életvitel számára, a tágasságuk és a panorámás kilátás pedig tovább fokozhatják a kellemes lakóélményt.
A nagy kert ideális teret biztosít a szabadban történő tevékenységekre, mint például kerti parti, pihenés, vagy akár kertészkedés. Jelenleg egy jó méretű, bár felújítandó állapotú medence is rendelkezésre áll a kellemes nyári időtöltéshez, illetve számos szép bokor, fa tud árnyékot adni.
A szomszédság kedves és segítőkész, az ingatlan zsákutca végén található, az utca kis forgalmú, a gyerekek nyugodtan biciklizhetnek.

ÉPÜLET
-2 db cirkókazán
-7 szoba, 2 konyha, 3 fürdőszoba
- 4 db klíma
-szintenként külön bejárat, de a két felső szint belső lépcsővel is össze van kötve
-panorámás kilátás
-nyugodt környezet, zsákutca vége

BUDATÉTÉNY, Baross Gábor-telep
A lokáció legnagyobb előnyei a zöld, családi házas környezet, a nyugodt atmoszféra, a jó közlekedés.
Buszmegálló 2 perc séta távolságra - 20 perc Kelenföld Metró, 11 perc Campona,
Autóval – 16 perc Kelenföld Metro
Baross Gábor Általános iskola - 2 perc séta

Érdemes egy sétára a Tétényi-fennsík, ami a NATURA2000 része és fokozottan védett terület, ill. a Rózsakert is csodás természetközeli kikapcsolódást kínál.

Ez az ingatlan igazán jó lehetőséget nyújt, ha álmai szerint szeretne otthont teremteni egy remek környéken!
Várom hívását!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!