.
Pető Mihály
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2300 Ráckeve
H466598
Eladó
Családi ház
Prémium
32 000 000 Ft
2300 Ráckeve
2 szoba
81 m²
839 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
10 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kihagyhatatlan ajánlat a forgalmas Budapest belvárosából kiköltözőknek. Maga a nyugalom szigete! Ráckeve központi, mégis csendes részén, rengeteg lehetőséget magában rejtő nagy telekkel, új tulajdonosát keresi ez a 2 nagy szobával, fürdőszobával és 2 kisebb helységgel (melyek igény szerint használhatóak dolgozószobának, hálónak, gardróbnak) rendelkező ház, melyhez különálló építményként hozzátartozik egy nyári konyha fürdőszobával, kamrával, pincével.
A szobák jó állapotban lévő hajópadlóval, többi helység járólappal burkolva. A ház körbejárható.

Az udvar füvesített, a házat ősfenyő védi a széltől, naptól. Az udvaron található néhány melléképület is, melyek igény szerint tárolásra vagy állattartási célra használhatóak, illetve ha lebontásra kerülnek, akár egy garázs is épülhet a helyükre.
A telek az aszfaltos úttól 20 méterrel beljebb helyezkedik el, ezáltal még csendesebb, fákkal körbevett, madárcsicsergős a környék. Ide a szomszéd sem lát be.
A telek nagy része kihasználatlan, sok lehetőséget rejt magában. A kreativitásnak csak a fantázia szabhat határt, a virágágyástól a sütögetős kiülőig bármi megvalósítható. hely van bőven.
Az építési szabályzat szerinti besorolás LF-3, 30%-os beépíthetőséggel. Tulajdonlap tehermentes. CSOK nem igényelhető rá, ezért elsősorban kp-s vevőket várunk.

Közművek bevezetve. A meleg vizet bojler biztosítja, a fűtés gázkonvektorral történik. Korszerűsítés miatt új villanyórák lettek felszerelve. Tavaly került sor a nyílászárók cseréjére is. A szobák ablakai redőnnyel ellátottak. A házban lévő fürdőszoba zuhannyal ellátott, a nyári konyha mellettiben fürdőkád található.

Ráckeve kedves hangulatú kisváros, ahol minden megtalálható ami a normál életvitelhez szükséges: óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek.
A Dunaparti piac egyedisége megkapó. Szabad strand, wellness fürdő a közelben. Horgászati, evezési lehetőségek, kajak/kenu/SUP bérlés.

Jöjjön ki, nézze meg, bele fog szeretni! A fotók nem adják vissza a hangulatot, ezt meg kell nézni személyesen! Várom hívását.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1980
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!