.
Plachy Zsuzsa
Arany fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2146 Mogyoród
H466449
Eladó
Családi ház
Prémium
66 000 000 Ft
2146 Mogyoród
3 szoba
149 m²
749 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
5 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
HA SZERETNÉ „CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYI TÁVOLSÁGRA” MAGA MÖGÖTT HAGYNI A FŐVÁROS ÁLLANDÓ PÖRGÉSÉT ÉS ZAJÁT, AHOL A CSEND, A NYUGALOM, A ZÖLD KÖRNYEZET ÉS AZ ÉLHETŐSÉG „(TÁR)HÁZA ÉS OTTHONA” VÁRJA MAJD NAP MINT NAP ÖNT ÉS A KEDVES CSALÁDJÁT IS HAZA, AKKOR MOST JÓL FIGYELJEN…

…Mert eladásra kínálok Mogyoród Újfalu településrészén, egy csendes, nyugodt, nagy értékű családi házakkal és kellemes zöld környezettel gazdagon körbevett, rendezett utcában található, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, belterületi, tulajdonjogilag összesen 749 m2-nyi, összközműves telekterülettel rendelkező - a részben már előkészített, beépíthető tetőtérnek is köszönhetően - statikailag nagyon stabil szerkezettel megtervezett / kivitelezett és nagyon masszív alapokra, teljes egészében téglából (1981-ben) megépített + pár évvel ezelőtt 8 cm-es vastagságú külső homlokzati hőszigeteléssel energetikailag már korszerűsített, kondenzációs gázcirkó-, és vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető központi fűtésrendszerrel kiépített, alumínium redőnnyel felszerelt nagy méretű fa ablakainak és a kedvező tájolásának köszönhetően egész nap közvetlenül napsütötte, világos, külön nyíló 3 egész szobával (nappali + 2 hálószoba), beépített és begépesített étkezőkonyhával + kamrával, hőtárolós gázbojlerrel felszerelt, nagy méretű káddal + külön zuhanyzóval is ellátott fürdőszobával, teljesen külön WC helységgel, beépített bútorokkal felszerelt előszobával kialakított, 65 m2 lakóterületű, ezenkívül pluszban még nettó 45 m2-nyi / bruttó 60 m2-nyi beépítésre részben már előkészített - 6 m2-nyi erkélyes - tetőtérrel is tovább bővíthető (!!!), a telken lévő felépítményekkel együtt számolva viszont már 149 m2 összterületű (!!!), esztétikailag és műszakilag is folyamatosan karbantartott, jó állapotban lévő családi házat amely ezen kívül még egy kis előkerttel, egy kellemes méretű (12,92 m2), „árnyas” nyitott terasszal (a tetőtérben fedett erkéllyel), külön kazánházas és tárolós melléképülettel (29,11 m2), 2 állásos, fűthető garázzsal / műhelyépülettel (43,09 m2), az udvaron akár 6-8 személygépjárműnek is zárt beállási lehetőséggel és a telek végében pedig akár „házi gazdálkodásra” (pl.: konyhakertnek, veteményesnek, fóliasátornak és / vagy üvegháznak, gyümölcsfáknak…) akár „kertészkedésre / pihenésre” (pl.: parkosításra / füvesítésre / virágos kertnek / fáknak / bokroknak / örökzöldeknek, bográcsozós / sütögetős helynek…) is kiválóan alkalmas, bőséges helyet kínáló területtel is büszkélkedik !!! :)

Mogyoród mint a pesti agglomeráció egyik legkedveltebb települése, Budapesttől keleti irányba 18 km-re található az M3-as autópálya által átszelve, a Cserhát délnyugati nyúlványát képező Gödöllői-dombság K-Ny-i irányú mély völgyeinek egyikében. A lakosság jelenlegi lélekszáma kb. 7000 fõ és egyre többen fedezik fel a falu nyugalmában és a nagyváros közelségében rejlő előnyeit, valamint a településnek a gyönyörű fekvését, a kedvező megközelíthetőségét és nem utolsósorban pedig az infrastrukturális ellátottságát is, amivel minőségi és teljes értékű életkörülményeket nyújt a Mogyoródon élőknek és majd az ezután odaköltözőknek egyaránt.

Az ingatlantól pár percnyi kényelmes sétával a kisebb (napi) bevásárlási-, és szolgáltatási lehetőségek és a közintézmények (pl.: bölcsőde, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár) is mind-mind megtalálhatók, valamint a település kiváló infrastrukturális elhelyezkedésének és közlekedésének (pl.: helyközi-, és távolsági buszjáratok, 10 perc sétatávolságra a H8-as HÉV közlekedés az Örs Vezér tere felé, az M0-s autópálya (körgyűrű), az M3-as autópálya, a régi 3-as számú gyorsforgalmú úthálózat) köszönhetően Budapest egésze szinte csak egy karnyújtásnyira van !!!

Éljen a lehetőséggel, jöjjön el és nézze meg személyesen, győződjön meg mindenről a saját szemével, kérdezzen bátran, beszélgessünk róla, tudjon meg mindent és szeressen bele !!! ;)

AZ ÁR IRÁNYÁR !!!

A családi ház megvásárlásához megfelelő önerővel „már rendelkező” + ***piaci kamatozású lakáshitel felvétellel, akár hitelfelvétellel is kombinálható ***lakáskassza megtakarítással, vagy ***a 2024. január 1-től már elérhető - használt ingatlanvásárlás után is igényelhető és egyben teljes vagyonszerzési illetékmentességet is biztosító(!) - családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK Plusz) keretein belül államilag támogatott max. 3%-os kamatozású és maximum 25 éves futamidőre felvehető hitel konstrukcióval, valamint a ***babaváró programon keresztül igényelhető/felhasználható pénzösszegből vásárlók megkeresését is nagy szeretettel várom !!!

Az ingatlan rendezett tulajdonjoggal és teljes tehermentességgel rendelkezik! A birtokba adása maximum 3 hónapon belül megoldott!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, a hitelközvetítő munkatársammal együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1981
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!