.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5244 Tiszaszőlős
H466002
Eladó
Családi ház
Prémium
16 300 000 Ft
5244 Tiszaszőlős
2 szoba
68 m²
2144 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, Tiszafüredtől 5 perc autóútra, Abádszalók irányában helyezkedik el. A tótól a település mintegy 2-3 kilométerre található, ezért nagyon sokan döntöttek már úgy, hogy nyaralójuk, vagy akár állandó lakhelyük helyszínéül választják. A településen a nyugodt, mindennapi élethez szükséges infrastruktúra adott, feltételei biztosítottak (óvoda, iskola, posta, boltok, polgármesteri hivatal, stb.).

Ezen a folyamatosan épülő, szépülő település egyik központhoz közeli, rendezett, csendes utcájában kínálok eladásra egy tégla alappal és lábazattal, megfelelő víz elleni szigeteléssel, vályog falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel 1950-ben épült, részben korszerűsített, felújított lakóházat. Az elmúlt években ki lett cserélve a fürdőszoba elektromos és víz vezetékelése, valamint a külső nyílászárókat műanyagra cserélték. Szintén felújították a tetőszerkezet fa elemeit, így most az teljesen rendben van. A tetőhéjazati záró deszkákat egy viharos időszak megbontotta, így azokat majd cserélni kell. A lakóépület hátsó, szomszéd felőli falának az újra vakolásához is hozzá kezdtek, de azt már nem fejezték be.

A lakóház folytatásában egy fél tetős épület készült, ami fa vázas, az eleje nyitott, ahová akár 3 autó is elhelyezhető. A nagy udvar két helyrajzi szám alatt van nyilvántartva, de csak egyben eladó. A hátsó kertben közel 20 gyümölcsfa van telepítve, melyek mind teremnek, biztosítják a család folyamatos, friss gyümölccsel való ellátását. A fák szomszédságában van lehetőség konyhakert kialakítására, mely jelenleg is be van ültetve.

Az első kert végében épült egy pince, mely kb. 6 négyzetméteres, téglából, boltívesen kialakított. Ebben a pincében tárolható a kert termése, így az ellátás folyamatosan biztosított az itt élők számára.

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza-tó közelségében szeretnék szabadidejüket eltölteni, vagy az állandó ott lakásukat ezen a településen szeretnék megoldani. A nagy udvar akár több épület elhelyezésével apartmanozásra is alkalmas. A Tiszán lévő hajó téli tárolása is könnyedén megoldható, hisz a nagy telek ezt is lehetővé teszi.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A még elérhető falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszaszolos #gyogyfurdoakozelben #hortobagyinemzetipark #tiszafured #csaladihaz #horgaszat #vizisportok
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1950
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!