.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3384 Kisköre
H465728
Eladó
Családi ház
Prémium
34 900 000 Ft
3384 Kisköre
4 szoba
137 m²
560 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Kikötőtől 300 méterre, üdülőövezeti ingatlan ELADÓ a Tisza-tó kapujában KISKÖRÉN.
A Tisza -tó, és a vizek szerelmesei számára frekventált településen levő üzleti célra is alkalmas lakóingatlant kínálok Önnek!
Kisköre, a Tisza-tavi települések újabb gyöngyszeme és nem csupán utópia a fejlődés, hanem egyre nagyobb ütemben kézzel foghatóan zajlik. Már nem csupán a hallépcső vagy a strand, hanem az új látványosság a kilátó valamint a luxus hangulatú nyaraló hajók bérlése is vonzó turista célpontjává vált az új típusú relax zónák igénylői számára.
Ki ne szeretné magának ezt a hangulatot évről évre elérhetővé tenni, mindezt a település üdülő övezeti részéből könnyedén?
Ez az ingatlan tudja ezt nyújtani Önnek és családjának, barátainak egyaránt.
Az ingatlan tégla építésű, cserép héjazattal, fa hőszigetelt üvegű nyílászárókkal központi fűtéssel 560 négyzetméteres telekkel és melléképületekkel lehet épp Önre vár!
A ház elrendezését tekintve praktikus és a privát zónákat valamint a társasági tereket is figyelembe véve került kialakításra. Apartmannak kiválóan alkalmas. Három szoba, nappali, előszoba, épített kandalló, klímák, beépített terasz, rendezett kert garázs, kerti grill és Vízparttól mért távolság csupán 300 méter! Külön kocsibeálló akár kishajóval történő beállásra is megfelel, de akár kikötő bérlet is igény szerint megoldható! Pince és összközmű! Álom otthon, vagy álom nyaraló amit keres? Ne keressen többet, megtalálta!
Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

#kisköre #tiszalake #summerlohajo #port #watertoels #beach #holidaymaker #newlifestyle #nyaralóhajok #vizlepcső #kilato #family #eladó #forsale #csaladias #befektetés #nyaralo #vizkozeli #többszintes
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1998
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!