.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5244 Tiszaszőlős
H465528
Eladó
Családi ház
Prémium
21 500 000 Ft
5244 Tiszaszőlős
4 szoba
85 m²
1060 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Tiszaszőlős Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti részén, Tiszafüredtől 5 perc autóútra, Abádszalók irányában helyezkedik el. A tótól a település mintegy 2-3 kilométerre található, ezért nagyon sokan döntöttek már úgy, hogy nyaralójuk, vagy akár állandó lakhelyük helyszínéül választják. A településen a nyugodt, mindennapi élethez szükséges infrastruktúra adott, a falusias élet feltételei biztosítottak (óvoda, iskola, posta, boltok, polgármesteri hivatal, stb.).

Ezen a folyamatosan épülő, szépülő településen kínálok eladásra egy 1972-ben épült lakóházat nagy melléképülettel, külön az udvaron épített kb. 10 négyzetméteres pincével. A fő épület vasbeton sávalappal és lábazattal, víz elleni szigeteléssel, szilikát falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel készült, mesteremberek által kivitelezve. Az látszik a jelenleg lakatlan ingatlanon, hogy mindig odafigyelő, folyamatosan karbantartó tulajdonosai voltak. Ez leginkább abból következtethető, hogy az elmúlt években, a régi , fából készült összes külső nyílászárót modern, hőszigetelő üvegekkel ellátott műanyagra cserélték. A lakóházban meleg vizes, radiátoros hőleadású központi fűtés van kiépítve, melyre gáz-, illetve vegyes tüzeléses kazán is csatlakozik. A vegyes kazán kéményét pár éve teljesen visszabontották és újra építették. Jelenlegi állapotában kis ráfordítással (tisztasági meszelés) azonnal beköltözhető, használható.

Ez az ingatlan a település csendes, nyugodt részén, egy hangulatos kis mellékutcában helyezkedik el a vasútállomás közelében. Pár perc sétával a település központja elérhető, ahol minden megtalálható. Az utcáról minden közműre rácsatlakoztak (víz, gáz, villany, csatorna), amik birtokba adás után azonnal használhatók.

Az udvar rendezett. Az utca felőli részen különböző évelő virágok pompáznak, lejjebb található egy fúrt kút, mely a növények öntözésére hívatott. A telek hátsó részében, kb 5-600 négyzetméteren különböző fajtájú gyümölcsfák lettek ültetve, melyek mind termőre fordultak és az érési időszakban a tulajdonos örömére bőven adnak friss termést.

Amennyiben az eddig olvasottak alapján úgy dönt, hogy ezt személyesen is szeretné megnézni, adott a lehetőség. Hívjon, egyeztessünk időpontot és egy személyes találkozással mind ezt meg tudjuk oldani.

A még elérhető falusi CSOK támogatás, valamint babaváró és egyéb más állami támogatás igénybe vehető a vásárláshoz. Ehhez, valamint minden más hitel intézéséhez irodánk teljes körű ügyintézést végez. Keressen bennünket bizalommal!!

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.

#tiszato #tiszaszolos #gyogyfurdoakozelben #hortobagyinemzetipark #tiszafured #csaladihaz #horgaszat #vizisportok
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1972
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!