.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5244 Tiszaszőlős
H464801
Eladó
Családi ház
Prémium
22 000 000 Ft
5244 Tiszaszőlős
4 szoba
75 m²
682 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége. A vármegye északi részén fekszik, melyhez 6,3 km gátszakasz tartozik a tó bal partján. A legközelebbi város Tiszafüred, csupán 8 km-re található. Gazdag a növény és állatvilágán kívül, kiemelkedő a védett madárvilága is. Az idelátogatók számára megtekintésre érdemes a Március 15. kopjafa és a Református templom. Valamint itt található a Kétfogatú tájház és a Falusi Patika Látvány Pálinkafőzde, de a községből az Aranyosi vagy a Katamarán kikötőkbe is gyorsan el lehet jutni.

Az ingatlan sarokház, telken belül, nem utcafronton helyezkedik el, így lehetőséget ad előkert kialakítására. Az épület a 60'-as években épült tégla alapra, a közművesítés teljeskörű, nyílászárói műanyagok.

Lokalizáció:
- A település központjához közeli, asztfaltos úton jól megközelíthető, nyugodt, csendes, kertes házak környezetében helyezkedik el
- Közelében megtalálható minden intézmény, mely a napi életet megkönnyítését szolgálja, bolt, posta
- Az egész település kertvárosi hangulatú, így külön ajánlom családosok figyelmébe

Épület leírás:
- Belépve egy kis szélfogóból a központi nappali és étkező helységbe érünk. Ebből szemben a kamrába érkezünk, ahonnan a padlásra lehet feljutni. A nappaliból nyílik minden szoba és a fürdőszoba is a benne található mellékhelyiséggel.
- Az épületből kilépve balról található a pincelejárat, a pincében kialakítható kazán, melyről további fűtés kialakítható. Az udvaron továbbhaladva tároló helyiség és garázs található, valamint az udvar végében egy kisebb méretű konyhakertet lehet kialakítani. Ajánlom azoknak, akik a kertészkedést hobbi szinten szeretik művelni.
- Az épület összközműves, ugyanakkor a gázzal történő fűtés mellett, egy beépített cserépkályha is segíti a fűtést.

Ajánlom családosoknak, és mindazoknak, akik szeretik a nyugodt kertvárosias hangulatot és az igényes közepes méretű udvarokat, piciny kertet! Az ingatlanra FALUSI CSOK igényelhető! Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Hívjon azonnal!


#tiszaszolos #tiszato #horgaszat #autentikus #nyaralas #befektetes #elado #vizisportok #csonakazas #egyedi #befektetes #sale #summer #relax #falusiturizmus #tiszalake #callme #tegla #vasbeton #cserep #kombifutes #felujitando #mellekepulet
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!