.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3386 Sarud
H464771
Eladó
Családi ház
Prémium
39 900 000 Ft
3386 Sarud
3 szoba
146 m²
414 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
9 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Sarud a Tisza-tó régióban, Heves megye délkeleti részén, közvetlen a tó partján elhelyezkedő település, ahol nagyon sok üdülő, nyaraló található már és még csak most jön a szezon.

Ezen a folyamatosan fejlődő, szépülő településen az itt élők nagyon oda figyelnek arra, hogy a betérő vendégek, látogatók az itt töltött idő alatt nagyon jól érezzék magukat. A tó körül az egyik, ha nem a legszebb strand található, ahol mindenki megtalálja magának a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Ilyen lehet a homokos, árnyas pihenő part, a vízre telepített ugráló, a kölcsönözhető kenu, stb. Ehhez társul az, hogy a kikötő is ezen a területen van, ahol a MAHART által üzemeltetett sétahajók is kikötnek. A gát túloldalán a vendéglátó egységek mellett a gyermekek részére több játszó- és kikapcsolódási lehetőség is van. Összegezve, nagyon tudom ajánlani ezt a kis települést, ha valaki saját nyaralót szeretne a Tisza-tó mellett.

Az épület 1999-ben épült, a régi paraszt házak mintájára, de modern építő anyagokból. A belső térben megjelenik a födém és a gerendázat. A gerendák fölött 5 cm vastag gyalult, de rusztikus szélekkel hagyott tölgy deszkázat a fő tartó födém, melyre felül, a tetőtérben kialakított helyiségek padozata hajópadlóból készült.

Az ingatlan DNY-i tájolással lett a telken elhelyezve, alapja vasbeton sávalap, falazata tégla, fa tetőszerkezettel, cserép héjazattal, A tetőtér, a két végfal kivételével borovi fenyőből készült lambéria burkolatot kapott. A tulajdonos építtető nagyon oda figyelt arra, hogy az autentikus elemeket megtartsa, így az összes külső és belső nyílászárót asztalos mesterrel gyártatta le, valamint a földszinti nagy szobába egy búbos kemencét rakatott, ami természetesen működik. Így az egész épület az 1930-as évek stílusát mutatja. Belépve különös hangulatot áraszt, mely megfogja az embert. A fedett terasz egy helyiség hangulatát kelti, de az ajtó és ablakok helyén megtartották a nyílásokat, melyeket redőnnyel lehet zárttá tenni. Ha az idő engedi a redőnyök felhúzásával egy szellős tér alakítható ki.

Amennyiben egy olyan ingatlant, nyaralót keres, mely modern, de a régi időket sugallja, közel van a Tisza-tóhoz és csak egy tisztasági meszelést igényel és használatba vehető, akkor keressen telefonon, egyeztessünk és személyesen is meggyőződhet a leírtakról.


Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bankifüggetlen hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére! A Magyar Állam által biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tiszato #sarud #pihenes #nyaralas #kikapcsolodas #vizisport #hajokirandulas #vitorlazas #kerekparozas #elmenyfalu #vizividampark #autentikushaz
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1999
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!