.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 3387 Újlőrincfalva
H464646
Eladó
Családi ház
Prémium
9 800 000 Ft
3387 Újlőrincfalva
4 szoba
110 m²
1050 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉGGEL ELADÓ!!
Poroszló és Sarud között fekvő település Újlőrincfalva. Békés, csendes, jó lokalizációjú ingatlant ajánlok Önnek. Saroktelken fekszik, mely minden irányból aszfaltozott úton megközelíthető. Pár száz méterre van a Jóléti horgásztóhoz.

A lakóház egy nagy sarki telken helyezkedik el a település központjában. Hosszú évek óta lakatlan és ez sajnos igen megviselte, ezért erősen felújítandó. Részben beton, részben tégla alapra épült, 60 cm vastag tégla falazattal, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel. Mivel a tulajdonos messze lakik, nem tudott a folyamatos karbantartásra oda figyelni, így a szél egy kb. 2 négyzetméteren megbontotta a cserép fedést, beázik és ez a mennyezeten több helyen jelentkezik. Maga az épület statikailag tökéletes, megérdemel egy teljes felújítást. Az elrendezése nagyon jó, hisz a középen lévő folyosóról nyílik négy szoba, a konyha és ebből a fürdőszoba.

Az idők folyamán a szolgáltató az áram szolgáltatást megszüntette, tehát azt újra kell köttetni, a gáz csonk pedig a kerítésen belül van.

A telek 2129 négyzetméter, ami a sarki elhelyezkedése miatt több részre osztható, tehát befektetésnek is tökéletes. A Tisza-tó közelsége (pár kilométer), a nyugodt, pihenésre alkalmas település, nagyon sok embert vonz, aki a szabadidejét víz közelben, teljes kikapcsolódással szeretné eltölteni.

Amennyiben pont egy ilyen ház az elképzelése, akár folyamatos ott lakásra, nyaralóként, vagy mint befektetés, akkor ne késlekedjen, hívjon, egyeztessünk időpontot és meg tudom mutatni! Tapasztalni fogja, hogy az épületbe belépve még az idő is hátradől és megpihen! Keressen a megadott elérhetőségemen!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!
Hétvégén az irodában ügyeletet tartunk betérő ügyfeleink részére!

#tiszato #ujlorincfalva #kikapcsolodas #horgaszat #vizisportok #pihenes #hajotura
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Egyéb
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!