.
Hulik Tamás
Briliáns fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 1171 Budapest 17. kerület
H464001
Eladó
Családi ház
Prémium
94 900 000 Ft
1171 Budapest 17. kerület
7 szoba
190 m²
645 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Nagy családi ház panorámás teraszokkal
XVII. kerületben Rákoskerten csendes, szép környéken kínálunk megvásárlásra egy 645 nm-es összközműves saroktelken álló, nagy családi házat, mely a 90 nm-es tetőtér beépítésével tovább bővíthető (feljáró készen van, tetőablakok berakva, teraszok készen vannak). A lakóépület 1984-ben épült. Három utcai bejáratunk is van, így akár több család is elszeparáltan tudja használni a házat. A földszinten két külön bejáratú lakás kapott helyet, ez a két lakrész jelenleg egybe van nyitva egy belső ajtóval. Az egyik lakásban (65 nm) egy nappali-étkező, hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, tároló, konyha található. A másik lakrészben, 55 nm-en egy tágas konyha, szoba, nagy fürdőszoba, kamra került kialakításra. Az emeleti lakásba ( 90 nm) külön bejárat, önálló lépcsőház vezet, itt az előszoba és egy gardrób, az emeleten pedig három nagy szoba, tágas konyha, fürdőszoba és egy nagy közlekedő-nappali kapott helyet. Két szobából is van teraszunk, az egyik terasz 40 nm, a kertet is pótolja, medence, grillező, hintaágy kényelmesen elfér, a panoráma lenyűgöző! A 90 nm-es tetőtér beépíthető, a lépcsőház készen van, a tetőtérben 3 szoba, konyha, fürdő kényelmesen elfér, a két panorámás erkély már készen is van.
A fűtést korszerű kondenzációs kazán adja, de rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is, a tetőt cserép fedi. A nyílászárók nagy része hőszigetelt üvegezésű műanyag ablak és ajtó, az elektromos hálózat felújításra került. A garázsban egy autó elfér, a kertben pedig további autókkal parkolhatunk. A kertben teraszok, kerti tó, veteményes is van. Csendes, családi házas szép környék, buszmegálló (97/E, 162, 197, 262) pár perc séta, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség szintén a közelben található.
Kisebb ingatlant a tulajdonosok érték egyeztetéssel beszámítanak!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1984
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!