.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5241 Abádszalók
H463780
Eladó
Családi ház
Prémium
25 900 000 Ft
5241 Abádszalók
6 szoba
154 m²
1366 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
8 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó egyszerre ad meg mindent a kalandvágynak, a szemnek, az érzékeknek, s a gyomornak. A zsibongó strand, a természeti ritkaságok, a horgászat, a vízi sportok, kulturális és szórakoztató programok valamint a gasztronómia felejthetetlen élményt nyújtanak. A 127 km2 nagyságú Tisza-tó egyedisége abból adódik, hogy egy időben más-más arcát mutatja az idelátogató, pihenni, kikapcsolódni, élményekben gazdagodni vágyó turistáknak. A Tisza-tó több tucat kijelölt túraútvonallal, szakképzett túravezetőkkel várja a természet iránt érdeklődőket. Túraközpontjainkból gyalogos, kerékpáros, lovas vagy vízitúrák keretében fedezhetik fel a Tisza-tó rejtett kincseit.

Abádszalók a Tisza-tó régió egyik kiemelt idegenforgalmi területe, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy nem csak családi lakhatást, de üzleti apartmanozás lehetőségét is magában hordozza.

Az eladásra kínált ingatlanban 6 szoba és három fürdőszoba lett kialakítva, korábban apartmanként is használták a tulajdonosok. Az ingatlan egyes helységei felújításra szorulnak.
Az összes közmű be van kötve, fúrt és ásott kút valamint tároló helységek is vannak az udvaron.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Teljes körű bankfüggetlen hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#tiszató #telek #befektetés #építhető #vízisportok #halasnapok #üdülés #business #lake #horgászat #kerékpár #vízitúra #tiszavirág #sale #house #Abádszalók
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Nincs megadva
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!