.
Tóthné Piróth Anita
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 2335 Taksony
H463162
Eladó
Családi ház
Prémium
72 900 000 Ft
2335 Taksony
4 szoba
92 m²
387 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
11 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Eladó Taksonyban A Tópart Lakóparkban, egy 2022-ben átadott új építésű ház. A ház 92 m2-es rendezett 380 m2-es telken fekszik. Különálló ikerház, ami annyit jelent,hogy a két ház között egy 2m-es légrés található, ahol a hőszivattyú kapott helyet.

Az ingatlan amerikai-konyhás nappalival, 3 hálószobával, kádas fürdőszobával és vendég WC-vel rendelkezik. Műszakilag a mai kor igényeinek teljes mértékben megfelel. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról egy Midea 6,5 KW-os hőszivattyú gondoskodik. Minden helységben padlófűtéssel szerelt. Hűtéséről egy 3,5 KW-os/4,2 KW-os Midea hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Víz és villany vezetéke 2022-ben kiépített. Minden lámpatest LED világítással működik, a fény erőssége távirányítóval vezérelhető. A burkolatok prémium minőségű vastag kerámia lapok. A laminált burkolatok 8mm illetve 10mm, víz- és kopásállóak. Nyílászárókat tekintve 6 légkamrás biztonsági üveggel és 3 ponton záródó műanyag ajtóval rendelkezik. Biztonságáról antracit színű alumínium redőny gondoskodik. Az ugyancsak antracit színű tolókapu később elektromossá alakítható (előkészített). Az udvaron a lakóparkon belül egyedi 70 m2-es térkő segíti a parkolást.


Lokációja kiváló, Budapest Volán busszal 40 perc alatt, autóval az M0-ás és az M5-ös autópálya segítségével 30 perc alatt elérhető. Bevásárlási lehetőségek helyben is adottak, de ha az ember még többre vágyik, akkor Dunaharaszti és Soroksár bevásárló udvarai is elég gyorsan és kényelmesen elérhetőek. Német Nemzetiségű Óvodával és Általános Iskolával rendelkezik, ezek az intézmények rendkívül magas színvonalat képviselnek. Taksony sváb közösség, fontos az itt élőknek,hogy ezeket a hagyományokat tovább örököltessék így rengeteg színes programmal színesítik a minden napokat a hagyományos magyar és sváb ünnepek alkalmával. Aki kirándulni vágyik Taksony Szigeten megteheti, a Duna közelsége és a tanösvény nagyszerű feltöltődést ad. Nyáron a különböző tavak Dunaharaszti mellett fantasztikus kikapcsolódást nyújtanak.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérdéssel illetve a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2022
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
5 - Nagyon jó
Épület belső állapota:
5 - Nagyon jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
AA
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!