.
Balázs Éva
Ezüst fokozatú értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 7627 Pécs
H460036
Eladó
Családi ház
129 990 000 Ft
7627 Pécs
5 szoba
199 m²
866 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
16 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
Pécs zöldövezeti részén, egy nyugodt zsákutcában gyönyörű mediterrán stílusban épült családi ház eladó. A 866 nm-es, K-DK tájolású, panorámás telken lévő ház 2003.-ban épült, kihasználva a környezet adottságait. Az íves tereplépcső, a boltíves teraszok, az alacsony hajlásszögű, megmozgatott tömegű tetősíkok, a zsalugáteres ablakok mind a földközi-tengeri hangulatot árasztják.

Az átgondolt elrendezésű 282 nm-es épület 2 szintes, az egyes funkcionális terek szinteltolással csatlakoznak egymáshoz. A földszinten a központi tér az amerikai konyha – étkező helység, mellette a nappali egy fedett terasszal kapcsolódik a kerthez. Emellett a szinten még egy szoba és egy fürdőszoba is található, valamint a bejárati fogadóhelység mellett egy vendég wc . A konyhához egy kamra is tartozik.

Az emeleten a közösségi térből 3 szoba, fürdő, gardróbszoba és tárolóhelység nyílik. A déli tájolású erkély az egyik szobából és a közlekedőből érhető el.

Az utcafront felé 2 beállásos garázs található, a kiszolgáló és háztartási helységek – kazánház, mosókonyha, kamra, valamint a kert felé nyíló kerti tároló – az alatta lévő alagsorban helyezkednek el.

A fűtési rendszer 2 körös, a hidegburkolatos helységek (konyha, érkező, fürdők) padlófűtéssel, a többi terek radiátoros fűtéssel rendelkeznek. A nappaliban kandalló előkészítés van, melyhez külön kémény kapcsolódik. Az ereszcsatornából az esővíz egy 14 m3-es vízgyűjtőbe kerül elvezetésre. A telek hátsó részén lévő lejtős területen gyümölcsfák találhatók.
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
2003
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
4 - Jó
Épület belső állapota:
4 - Jó
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Panoráma
Fűtés:
Gáz cirkó
Szerkezet:
Tégla
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!