.
Bundics Anikó
Értékesítő
Kapcsolatfelvétel
Hívom
Kapcsolatfelvétel
Kérjen egy személyes megtekintést az ingatlanra a Duna House értékesítőjétől
Válassz egy időpontot
Eladó Ház 5322 Tiszaszentimre
H448154
Eladó
Családi ház
17 000 000 Ft
5322 Tiszaszentimre
3 szoba
96 m²
1471 m² telek
Törlesztőrészlet Ft/hó
THM %
12 megtekintés az elmúlt 7 napban
Leírás
A Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred közelében található kisközségben, Tiszaszentimrén, csendes utcában kínálok eladásra egy autentikus házat, melléképületekkel.

A település rendelkezik mindazon középületekkel, melyek az oktatáshoz, a művelődéshez, az egészségügyhöz és szociális ellátáshoz nélkülözhetetlenek. Minden utca szilárd burkolattal van ellátva. A kikapcsolódásra vágyóknak, a vízi sport szerelmeseinek, a horgászat kedvelőinek a Tisza-tó közelsége nyújt lehetőséget. A kirándulni vágyók egy órán belül gyönyörködhetnek a Hortobágy-puszta végtelenségében, vagy túrázhatnak az Északi-középhegység erdeiben. A gyógyulni vágyók felkereshetik Tiszafüred, Tiszaörs, Berekfürdő gyógyító hatású meleg vizes strandjait.

Közel a Tisza-tóhoz, mégis távol annak zajától, csendes, biztonságos település várja a horgászni, vadászni, pihenni vágyó vendégeket.
A karban tartott épület vályogból épült. A beépített veranda téglából épült.
Az épületben három szoba, és egy fürdőszoba lett kialakítva, valamint konyha és étkező van.
A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva.

Az ingatlanhoz melléképület tartozik. Az udvaron ezenkívül található még egy 12 nm-es vegyes falazatú épület is, mely alatt egy pince lett kiépítve. Az épületből vendégszoba, vagy nyári konyha is kialakítható.

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!

Teljes körű hitel ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére.

#tiszató #tiszaszentimre #elegáns #felújított #komfortos #költözhető #kertkapcsolat #vályog #üdülő #családias #nyugodt #rendezett #eladó #egyedi #modern #jólokalizáció
Mutass többet
Általános adatok
Építés éve:
1960
Belső szintek száma:
Nincs megadva
Épület külső állapota:
3 - Lakható
Épület belső állapota:
3 - Lakható
Fényviszonyok:
Nincs megadva
Nézet:
Nincs megadva
Fűtés:
Gázkonvektor
Szerkezet:
Vályog
Energia besorolás:
Nincs megadva
Lakáshitel kalkulátor – Spórolj velünk!
Kalkulálj most, és keresd pénzügyi szakértőinket, akik ingyenes tanácsadással segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást!