Újépítésű ingatlanok vásárlása 

VEVŐKNEK - BEFEKTETŐKNEK


Segítjük Önt, hogy helyes döntést hozhasson, forduljon hozzánk felmerülő kérdéseivel!


Összegyűjtöttünk érveinket, érdemes már a vásárlási szándék felmerülésének első gondolatától kapcsolatba lépnie velünk!


1INGYENES SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTUNK

A Duna House minden szolgáltatása díjmentes az Ön számára. 


2AKTUÁLIS PIACISMERETTEL RENDELKEZÜNK

Amennyiben Ön befektető, úgy piacismeretünk segítségére lesz abban, hogy a megfelelő ár-érték arányú ingatlan(oka)t vásárolja meg és a lehető legmagasabb hozammal hasznosítsa azokat.

 

  • A megvásárolt ingatlant a dh.hu-n keresztül kiadásra meghirdetve, hamar elkezd a megfelelően befektetett tőke nyereséget termelni.
  • A Duna House Csoportba tartozó Home Management Kft. az Ön segítségére lehet a bérbeadásra vásárolt ingatlan kiadásában és hosszú távú kezelésében is.

 
3PROFESSZIONÁLIS SEGÍTSÉGET ADUNK

Értékesítőinktől professzionális segítséget kap, hogy megtalálja álmai új otthonát. Kollégáink felkészültek az újépítésű piac adottságaiból, szakmai tanácsokkal látják el a keresés folyamán. Elég az Ön számára fontos tényezőket ismertetnie, értékesítőnk pedig felkutatja az összes, szóba jöhető új ingatlant, melyből bizonyára találnak megfelelőt.


 
4KEDVEZŐ HITELKONSTRUKCIÓKAT ÉRHET EL VELÜNK

Hitelügyintézőink és tanácsadóink készséggel adnak felvilágosítást, végigkísérik és segítik az Ön hitelügyletét, biztosítási ügyletét, kiemelt energiát fordítva az ügyintézés gyorsaságára és pontosságára.

 

A Hitelcentrum Kft. az ország vezető hitelközvetítő hálózata, az általa intézett ügyletek számossága miatt a kereskedelmi bankoktól a Duna House-on keresztül gyakran sokkal kedvezőbb hitelkonstrukció* érhető el, mintha Ön csak besétálna egy bankfiókba. 
   
5KÉNYELMES ÜGYINTÉZÉST BIZTOSÍTUNK

 

Ön kényelmesen, egy kapcsolattartón keresztül (aki a teljes körű ügyfélképviselet ellátja egy személyben) kapja meg a naprakész információt az újépítésű piacról, az árakról, a kínálatról. 
 

*Kérjük figyelembe venni, hogy bizonyos szintű készültségi fok alatt, illetve a banki finanszírozás követelményeinek meg nem felelve, adott projektekben épülő lakások megfinanszírozására, csak a projekt lezárása (jogerős használatbavételi engedély és albetétesített lakások megléte) után kerülhet sor. 

 

Újépítésű ingatlan vásárlását tervezi?

A legjobb helyen jár!

 
Széles körű és folyamatosan bővülő kínálatunkból minden bizonnyal Önnek is megtaláljuk álmai otthonát vagy a tökéletes befektetést.

 

A vásárlási folyamat során, melyben felkészült értékesítőink és hitelügyintézőink támogatják, egyetlen dolog, amit Öntől kérünk, egy úgynevezett Megtekintési Tanúsítvány aláírása minden bemutatott ingatlanra. A dokumentum aláírásával Ön nyilatkozik, hogy az adott ingatlant elsőként értékesítő kollégánk mutatta be Önnek és vállalja, hogy annak megvételét Ön rajtunk keresztül fogja intézni, hálózatunkat nem kerüli meg és veszi fel a tulajdonossal a kapcsolatot. 

 

Feladatunknak tartjuk, hogy időt spóroljunk Önnek és megtaláljuk a minden szempontból legmegfelelőbb ingatlant, majd végigkísérjük Önt az ügylet lezárásában, egészen az adás-vételi szerződés aláírásáig, sőt ha igény van rá, természetesen az ingatlan birtokba vételéig és akár további hasznosításáig is.

 

Tudjuk, hogy megfelelő ingatlant találni időigényes és fárasztó, sok energiát felemésztő folyamat. Vevőként sokszor az ingatlan személyes megtekintésekor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy előzetesen félreinformáltak minket. Mi a Duna House-nál, azon dolgozunk, hogy ilyen eset ne forduljon elő Önnel egyetlen általunk kiajánlott ingatlan esetében sem. 

 

Amennyiben szeretné elkerülni és nem kívánja megtapasztalni a fent részletezett problémákat, úgy javasoljuk, hogy már új lakása megvételének első gondolatától vegye fel velünk a kapcsolatot, így biztosíthatjuk Önt a legkényelmesebb ügymenetről. Nem célunk, hogy Ön ingatlanról-ingatlanra vándoroljon értékesítőnkkel, míg bele nem fárad, és végül igent mond egy ingatlanra, ami talán nem is álmai elképzelése. Önt már az ingatlanirodában a lehető legtöbb információval ellátjuk minden egyes eladó vagy kiadó ingatlanról. Képeket, alaprajzot mutatunk, vázoljuk a jogi helyzetet – és végül csak olyan ingatlanba invitáljuk Önt, mely valóban érdekes és megfelelő lehet az Ön számára.

 

A döntés az Ön kezében van! 
Mi segítünk, hogy Ön a legjobb lehetőségek közül választhasson.

 

Keresse kollégáinkat az Önhöz legközelebb lévő Duna House irodában, írjon nekünk ide kattintva, vagy hívjon minket  a +36-1-555-2227 telefonszámon!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak a sok segitségért, amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Köszönöm!"

— Zsuzsanna és Norbert, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.