Újépítésű ingatlanok fejlesztőknek

FEJLESZTŐKNEK - BERUHÁZÓKNAK


A beruházási szándék felmerülésének első gondolatától megéri kapcsolatba lépnie velünk - hogy miért, csokorba szedtük:


1VÁLOGATHAT TÖBB EZRES TELEK KÍNÁLATUNKBÓL

Egyes telkeket kizárólag a Duna House megbízásai között találhat meg! Fejlesztésre alkalmas telek kínálat egy kézből, egy helyen! A fejlesztési folyamatban segítséget nyújtunk a kiválasztástól. 


   
2SEGÍTJÜK MEGTERVEZNI A JÓL ÉRTÉKESÍTHETŐ, OPTIMÁLIS LAKÁSMIXET

A tervezés során az aktuális piaci igényeknek megfelelő, jól értékesíthető lakásmix kialakításában számíthat ránk. Szakmai tapasztalatunkat - ami tudásunk alapja és ami a véleményünket formálja - az éves szinten 10.000-nél is több értékesített ingatlan (országszerte), így a keresleti piac változásait követve tökéletesen tudjuk, hogy az Ön vevői mit keresnek. Az egyre fontosabb szemponttá váló műszaki tartalom meghatározásában is segítünk, szintén a helyi és piaci igényekhez igazodva.


3NAGY FELÜLETŰ ÉS MENNYISÉGŰ REKLÁMESZKÖZEL DOLGOZUNK, MELYEK MEGJELENNEK A MÉDIÁBAN ÉS KÖZTERÜLETEKEN


Már egészen az alapoktól tudjuk támogatni fejlesztését, a teljes arculat kialakításában (név, logo, szlogen) szívesen részt veszünk. Amennyiben a márka már felépítésre került, úgy a reklámkampányban számíthat ránk és kapcsolati tőkénkre. Mint az ország legtöbb ingatlanközvetítő irodáját működtető Duna House cégcsoport, nagy felületű és mennyiségű reklámeszközzel dolgozunk, melyek megjelennek a médiában (sajtóban, televízióban), közterületeken. A reklámeszközön felül a hálózat országos ereje biztosítja a lehető legszélesebb körű reklámkampányt, melynek köszönhetően minden potenciális vevőhöz eljut a megfelelő információ. Csak a dh.hu látogatottsága napi közel 20.000-es, de személyesen is jelen vagyunk számtalan ingatlanértékesítési fórumon (pl. lakásvásárok), ezzel időt, energiát és leginkább pénzt megtakarítva Önnek.

 

Kizárólagos megbízás esetén marketing tevékenységünkből egyedi kedvezményeket vagy akár költségátvállalást is tudunk biztosítani a beruházás volumenétől függően.


4ELÉRJÜK A VEVŐKET

 

Tevékenységünk legjelentősebb pillérei az országszerte megtalálható irodáink és az 1400 főnél is népesebb értékesítői táborunk. Az újépítésű fejlesztésekre célirányosan, szakmai tapasztalattal rendelkező értékesítőket tudunk biztosítani. Felmérésünk alapján, a Budapesten lakást keresők több mint 90%-a kapcsolatba kerül hálózatunkkal a lakáskeresés folyamatában. Az értékesítés során felmerülő adminisztráció terhét levesszük az Ön válláról, az ügyfél regisztrációtól kezdve, a vételi ajánlatokon át egészen a szerződéskötésig, sőt még a birtokbaadáson is jelen tudunk lenni. A vételi ajánlatokat a Duna House rendszerében letét befizetés kíséri, így egy-egy előforduló vevői visszalépés során is van anyagi kompenzáció.


5KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁST NYÚJTUNK

Mivel az értékesítési folyamat sikerdíjas, így csak elvégzett feladatok és sikeresen értékesített ingatlan után kell jutalákot fizetnie. Kizárólagos megbízás esetén teljesen egyedi konstrukcióval tudjuk kiszolgálni Önt, így lényegében az értékesítés összes terhét levesszük válláról. Dedikált értékesítővel és akár kihelyezett értékesítési irodával szolgáljuk az értékesítési folyamatot. Szakértelmünkkel, tanácsainkkal akár többletbevételekre is szert tehet, növelve a tervezett nyereséget!


Újépítésű ingatlan építését tervezi? A legjobb helyen jár!


A piac jelenlegi állása szerint, a fejlesztők egyre bátrabbak, ismét mernek nyitni a nagyobb lakásszámú beruházások irányába, illetve több kis lakásszámú projektet indítanak egyszerre. Míg korábban maximum 30-50 lakásban gondolkodtak, manapság nem ritka a százas nagyságrend sem. Ez a fajta megnövekedett érdeklődés természetesen magával hozta, hogy a befektetésre, fejlesztésre alkalmas telkek újra fókuszba kerültek.

 

Az új fejlesztési lendülettel legelőször a belvárosi tetőterek beépítése indult meg nagyobb számban és zajlik folyamatosan azóta is, hiszen itt alapvetően kisebb lakásmennyiség kerül egy helyen a piacra és ez biztosítja a gyorsabb eladhatóságot. Ennek köszönhetően pedig a többnyire önerőből épülő beruházás cash flowja biztosítottnak mutatkozik. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a piac felszív minden jó adottságú, jó lokációjú, és megfelelő ár-érték arányú lakást, így továbbra is hiány van az ilyen ingatlanokból. 

 

A vevők körében egyre gyakoribb kérdés, hogy milyen energetikai besorolású a kiválasztott lakás, de érezhetően nincsenek tisztában a kategóriák által biztosított minőségbeli különbségekkel és azok árra gyakorolt hatásával.

 

A banki projektfinanszírozási lehetőségek (a válság előttinél kedvezőbb kamatszinten) már megjelentek a piacon, bizonyos feltételek megléte/vállalása mellett elérhetőek, azonban a bankoknak és pénzintézeteknek még idő kell, hogy bízzanak a piac adta új lehetőségekben és megfelelő volumenben szolgálják ki a fejlesztői igényeket.


Amennyiben állami szinten lesznek további élénkítő intézkedések, az mindenképpen további kedvező hatással lesz a piac minden szegmensére. A CSOK és a befektetőknek szóló NHP már önmagában is jó irány.

 

Egyelőre bizonytalan, hogy mennyi beruházás indul meg a közeljövőben, nehéz megítélni, mennyi lakást fog elbírni a piac egy adott területről, ezért nagyon fontos az egyes projekteket rendkívül körültekintően megtervezni, hogy meglegyen az egészséges verseny és piaci diverzitás, de el is lehessen adni megfelelő áron az elkészült ingatlanokat. Ebben a tervezési folyamatban is kérje ki szakértelmünket a későbbi sikerek megalapozásához!

 

Ha fejlesztését erre alkalmasnak találja, a Duna House további opcionális segítséget nyújthat azzal, hogy a beruházás kezdeti sikereit (a projektfinanszírozáshoz szükséges kezdeti eladási volumen elérését) bizonyos lakásmennyiség megvásárlásával támogatja. Ezzel segíthetjük a gördülékeny finanszírozást és így a közös siker elérését!

 

Amennyiben további kérdése van, kérjük, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

[email protected]
Tel.: +36 1 555 2222

 


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Adja meg elérhetőségét, és kollégáink egy munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. Plusz rekord idő alatt adta el az ingatlant. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a jövőben is igénybe fogom venni szolgálatait, akár ingatlan vásárlásra, eladásra kerül sor."

— Mária, Budapest

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.